fingon82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2009
- Poena
- 585
Prvo da ste imalo u toku sa grafickim kartama sto se tice prakse, nebi gledali te iole namestene testove 'kako kome odgovara' vec licno probali pomenute karte. Nikako ti nebih preporucio ati kartu bilo koje vrste, ISKLJUCIVO zbog drajvera... Ko je lud da nesto plati 200e i posle sa izlaskom svake nove igre treba da dobija slog, cekajuci da izadju novi drajveri, i to nije samo situacija kod igara vec ima problema i u renderingu. Kad vec dajes vece pare uzmi nesto sto je ispeglano i sredjeno a to su uvek bile i ostale nvidia karte. Ovde se pominje 560ti karta, samo cu reci jednu stvar, vrhunska karta za male pare... Tipa msi hawk III te izadje 200e, hladna, stabilna, brza i sto je najvaznije nema zezancije sa drajverima a samim tim i pouzdana, sto iole normalni korisnici koji daju te pare treba da obrate paznju.
Moje misljenje je dzaba karta ima 300-400mhz-a vise, dzaba veca magistrala ako to sve nije ispeglano i ja nemoram da dobijam svaki put slog kad nova stvar izadje. Sve ovo sam naveo iz licnog iskustva, tako da na vase testove sa drugih zna se uvek bilo i ostalo namestenih sajtova ne obracam paznju.
😀
a sto ja onda sa Ati nikad nisam imao problema koja god igra da izadje, a imao sam 3870,4870,5850? To sto neki ne znaju da instaliraju drajvere je i razlog sto je user experience tako malo cenjen...kao i fanbojizam sto je razlog.