Santa je napisao(la):.
Ja imam izmedju 6700-6800 na obicnom R9000 (zavisi od drajvera, trenutno jedva 6700 na cat 3.0). Procesor ti je u signaturi, pa ti sam vidi... Po meni to je los rezultat. Moja ne moze da se klokuje pa radi stalno na 250/200.:boom:
Jazzo, prodao si karticu, jesi li nasao 9500?
:wave; Pozdrav svima
jazza je napisao(la):Hvala svima sto ste se trudili, ali ja necu da je kupim sada jer idem u vojsku i nema smisla da je uzimam za 15 dana. Skupljam parice kada se budem vratio da kupim azdaju... :beat:
byMaX je napisao(la):...ala ste zahukali ovaj tredsvaka cast. Nisam stigao sve da procitam, ali sam testirao pre par dana ovaj 9100 (niskoprofilni) i mogu reci - zaobidjete ga ako mozete... Ako se setim da su pravi built by ATI 8500 modeli isli na 275/275, a da je i 8500LE sa 128MB imao i BGA memoriju (bilo je ovde ljudi koji su dobijali iz USA) od 3.6ns, onda ovaj 9100 (ja bih dodao i LE na kvadrat) ne moze da se poredi sa full 8500, niti sa 9000Pro. Drugi revjuovi pokazuju da je full 9100 druga prica, ali ovaj... ima nize klokove... trebalo bi da idu na 250/500, a ustvari core je na 185... i nece preko 210 - 215. Memorija ni da mrdne preko... Slika je daleko od dobre, vec je na nivou mozda prvih GTS kartica... itd itd...
jaksa je napisao(la):Izgleda da bi mogao da se izvuce i jedan generalni zakljucak da niskoprofilne powered by ATI kartice nevaljaju.
Ni niskoprofilni Club3D Radeon 7500 nema dobru sliku.
Broz je napisao(la):Nabavljam 9700pro za 265eura ali mislim da sam se *****ao trebalo je da uzmem ne-pro za 210eura....
Sale_Nis je napisao(la):... Znaci ti si definitivno za Radeta 9000Pro u duelu izmedju njega i 9100 varijante???
Calibra 4WD je napisao(la):Cika Broz nabavlja direktno iz Amerike, a tamo maltene sto ne poklanjaju
tehnicku robu,benzin,hranu.....
maxer je napisao(la):COVECE GDE NADJE TO ZA TE PARE ????????????
PA TO NEMA NIGDE U EVROPI !!!
ATI 9500 128MB tesko da u OEM pakovanju u Evropi mozes da nadjes za manje od 190 Eura (Retail 200E do 230E).
GDE TO IMA 9700 ZA 210 ???????????
Broz je napisao(la):Ako ti kazem moracu da te likvidiramSalim se ima upravo u USA, dolar je pao, postoje rebate ponude kada racun predje 20k$ i tome slicno i rezultat svega toga su ove dve cene koje sam naveo. Bez toga rade9700pro ima za 295 a bez pro za 236...pa preracunaj u eure i dobices malo manje od ovog iznosa u dolarima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari