Sale_Nis je napisao(la):Hvala puno, idem u lov na 9100Imam izbor izmedju 3d Cluba i Safircica, pa cu na zivo da vidim koja je brza.. naravno juri se veci FPS u 3d2001
Pomogli ste mi jako. POZDRAV!
Da, ali taj 9100 Club 3d je nekakav low profile model. Moze se proveriti uporedjivanjem slika na sajtu pomenute firme i slika koje je okacio Pinsoft na svoj sajt. Postoje jos dve verzije ove karte u izvedbi firme Club 3d:BokiPK je napisao(la):Zanimljivo da je 9100 jeftiniji i od 9000-ke i od Pro varijante.
Po brzini je jaci.
Calibra 4WD je napisao(la):Imene je zacudilo kada sam je vide na sajtu Pinsofta da je tako mala ,skoro ko ovi novi modemi!
MAx jel si je dobio na test,ako jesi kad ce?
byMaX je napisao(la):Da, jedan je kod mene... i ako se odlucis, idi na ove Club3D varijante (cena se krece od 75 evra) - klokuju se odlicno, i garantovano ces imati vise fps po ulozenom dinaru, ako te to interesuje, naravno.... a sta bi drugo?![]()
Sale_Nis je napisao(la):Max, kada si ovo sve napisao, mislio si na LOW PROFILE varijantu? Ovu od 4cm visine? Sto je kuler veci od nje same?
Jer je dizes onim V-Tunerom ili imas neki svoj carobni stapic od kojeg polude?
Mislim da je 9100 ipak bolji izbor, pod uslovom da ga overklokujes na brzine od bar300/270Broz je napisao(la):9000pro...
Sale_Nis je napisao(la):Pa drage volje bih ga ja kloknuo toliko da on hoce!) Meni je ipak ona Low Profile verzija dopala u ruke a proizvodjac je Club 3D, Meni je default 185/250 Hoce da se overklokuje do 200/300 ali nakon toga vec pocinje da se blesavi. Ipak je memorija koju ja posedujem od 5 ns i to neki sugavi Winbond cipovi!
Neki predlog?
Broz je napisao(la):Kakav je to kastrat od karte pa to je strashno. Pa ovaj radeon 9000pro Gigabyte-ov sto se prodaje za 99eura je cudoviste za tu kartu....Pogledaj bre na sta samo lici ta karta sa onim plasticnim kablom za vga izlaz?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari