Šta je novo?

8800GT sreća [utisci, generalije]

A koliki ce biti pad performansi zbog ako uglavim 8800GT u PCIex1.0?
I da li je napajanje CoolerMaster430W dovoljno za 8800GT kokovan E4400 sa 2 na 3Ghz i meorijom klokovanom sa 600 na 750Mhz?

A koliki ce biti pad performansi zbog ako uglavim 8800GT u PCIex1.0?
I da li je napajanje CoolerMaster430W dovoljno za 8800GT kokovan E4400 sa 2 na 3Ghz i meorijom klokovanom sa 600 na 750Mhz?

Pad performansi nece biti nikakav. Napajanje bi trebalo da bude dovoljno, ali neces znati dok ne probas

Sve je to super a da li neko ima informaciju koliko je cipova za 8800GT NVidia planirala da isporuci na
trziste? Samo da se ne desi situacija kao sa nekim kartama u proslosti koje su imale sjajan odnos
cena-performanse pa ih na kraju nismo ni videli u rafovima (cast malom broju izuzetaka).

Ovo je novi chip radjen u 65nm i bice ga u velikim kolicinama... budi siguran u to,

Moze li neko da mi kaze koji je odnos 8800gt vs 7900gsSLI???Posto nesto nisam ponesen ovom dx10 manijom ,zanima me gore naveden odnos u dx9 ,uzeto u obzir da uglavnom igram shootere ,sta ima bolji average i minimal framerate u ovakvim igrama???Ima li ko da je u mogucnosti da ovo testira..( naravno sa klokovanim gs-ovima bar na 570/870)...eto domaci ako ko ima viska vremena i sredstava o kojima ja zasad mogu samo da sanjam...

Možeš i lakše da dođeš do odgovora. Pogledaj koliko je 8800GT brži od single 7900GS pa će ti biti jasno kako bi to izgledalo ako pomnožiš 7900GS sa teoriskim faktorom 2 (koji se teško dostiže)

Poslednja izmena:
Moje misljenje je da je najbolje je da se uzme ona GTX ako neko vec hoce da se igra bez posledica-problema sacekate malo da padne cena i to je to GTS, GT jeste to brze od GTS i cena ce najverovatnije biti OK ali kao sto rekoh uzmes GTX ili Ultra i nebrines mada za ovu ultra je bas mnogo.

Poslednja izmena:
Pogledajte u forumu prodajem kako se ljudi brzo oslobadjaju 7900gs i 1950pro. Sta mislite zbog cega?

Normalno da citaju nisu ni oni mutavi informisu se.

Da, cene formiraju tako sto citaju forume i nagadjanja i pogadjanja oko cene:D

256 MB,a 8800gts je 320,jel to neka prednost?

Pomenuti 8800GT u pakomu je 512MB, ali će se pojaviti i verzija sa 256MB što je malo za takvu karticu. 8800GTS takođe ide u dve verzije 320MB i 640MB. Stvar će se dodatno zakuvati jer uskoro treba da bude predstavljena nova generacija 8800GTS kartica koja će biti jača od 8800GT.

*** nisam dobro postavio pitanje mislio sam na 256bitni interfejs,a 8800gts ima 320bita.

Pa cena je sasvim korektna, nista skuplje nego na zapadu.
Ne znam samo sta ce da urade sa nerpodanim GTS-ovima??? Ako daju neki dobar rabat mozda i njih ima smisla kupiti.

pa ako ga daju za manje od 200e

e pa kad mnogi forumasi kukaju i baksuziraju da ce biti skupa :-devil-::d , sad su prodavci udarili veliku marzu, sta mislite po kojoj ceni ih nabavljaju? :mad:

HAH :D Covece, pa ovo skuplje od GTS-a i to dosta :D, nista od Wonder kartice za 230 Eur :), 2900pro je u ovom momentu ipak najbolja kupovina.

Poslednja izmena:
Ako su prodavci nabili marzu do neba videci kako su ljudi napaljeni na karticu ,to se resava na jedana nacin...Bojkot !!!Pa kad za dva mjeseca ne prodaju nista da vidis kako ce da pada na 220e!!!

Ako su prodavci nabili marzu do neba videci kako su ljudi napaljeni na karticu ,to se resava na jedana nacin...Bojkot !!!Pa kad za dva mjeseca ne prodaju nista da vidis kako ce da pada na 220e!!!

haha samo se ti tjesi:) Prodavace se one i po 300 evrica

Poslednja izmena:
HAH :D Covece, pa ovo skuplje od GTS-a i to dosta :D, nista od Wonder kartice za 230 Eur :), 2900pro je u ovom momentu ipak najbolja kupovina.
Cena je niza nego cena 8800GTS-a kako moze 2900PRO da bude najbolja kupovina kada je osetno sporiji od 8800GT-a i pritom jeftiniji za 15%

2900Pro je samo kratak period, tj. do pojave 8800GT-a bio best buy...sve ima kraj...

ortak je vec rezervisao za 270eur, tako da o padanju cena nema nista...

Poslednja izmena:
Vrh Dno