- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Gde ti je tachka?Konfuzan si do bola ali sam shvatio samo jedno: ti si ATI fan zar ne?:dpri lansiranju uvek je jaca nvidija a ati je kasnije stigne a bogami kad prodje oko 8 meseci i prestigne primer ati1900pro vs 7900gs i sta sad koja je jaca ko zna mozda je ati-amd 3870 i bolja kupovina na duze staze mislim na godinu i 3-4 meseca, a da ne pricam da ce mu cena za model gladiator biti 200 evra mozda ipak vredi cekati,mada ja cu da uzmem 8800gt za 2-3 meseca cena ce mu biti najvise 230 evra za 512 mb, j... ati kad vise neznam da li je amd ili ati kad se kartica bude zvala amd radeon 3870 e onda mogu da razmislim a ne satro oni ce meni da prodaju ati koji ne postoji vec godinu ipo dana mislim stvarno,i uvek nesto kasne kartice mesec prosli put 8 meseci a procesori im kasne godinu dana za intelom i opet su gori nemogu da predju 2.8 i izradjeni su u 65nm tehnologiji. Ne znam da amd uzme brend radeon verovatno bi njega uzeo posto podrzava dx10.1 i manje kosta ovako nema sile.A gledam sve vise potiskuju ati daj ljudi presecite vec jednom sa tim. ZIVELA NVIDIJA GRFZILA nemogu da je pobede ni ati ni amd zajedno sta reci,bruka.
A jel malo ti :bottle:?
Evo i ja cu ovako: grafichka sheder-i fijuuu,magistrala zooommm,GPU brmmm,RAM krkkk....pa to pichi ***....:S A jel ce ovo bude na televizor?
Poslednja izmena: