Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Palit je bolje reshenje, ali koga mrzi da cheka....

taman sam se presekao kod pakoma ovako jeftino kad ono 256 :)

Ja sam tražio po celom gradu 8800GT (ili 3870) i na kraju našao SPARKLE 8800GT 512MB u Gigatronu za 19280 din... Znam da je mnogo para ali to je jedina koju sam našao... :)

Pratim ovaj topic već neko vreme, i budući da želim da postanem vlasnik neke malo bolje grafičke kartice nalazim da me brine sledeće:

8800gt ne može da se nađe gotovo nigde osim ako se ne naručuje/čeka/rezerviše/ili juri po pola grada. Čitajući postove na ovoj temi čak mi se čini da je sve to suviše veliko cimanje jer, koliko vidim, te muke nisu male. Štaviše, počinjem da se razmišljam o kupovini 3850 ili 3870 ako će to da spreči sav užas i strepnju pri traganju za 8800gt (i još više - za što povoljnijom varijantom iste). Samo se nadam da i te kartice nisu u deficitu na tržištu jer inače stvarno onda ispada da u ovoj zemlji ne može normalno da se kupi neka pristojnija grafička kartica.

Izvinjavam se, samo sam nabacao par misli unapred očekujući agoniju - razuverite me da nije tako!

Pa ti sacekaj da se pojavi 9xxx serija kod nas. Kada ste cekali ovoliko cekajte jos malo.
Uvek to cekanje.

Ja sam tražio po celom gradu 8800GT (ili 3870) i na kraju našao SPARKLE 8800GT 512MB u Gigatronu za 19280 din... Znam da je mnogo para ali to je jedina koju sam našao... :)

Istu cenu sam i ja imao u NS-u, još pre nove godine, ali ipak, neka hvala...

Ja sam ugrabio Gigabyte turboforce edition sa Zalmanom na sebi, fabricki klokovi 700Gpu, 1920 memorija i 1715 shader. Cena niza od tog Sparkla. Prezadovljan sam.

@Hector Ruiz gde si nasao tu graficku i koliko si je platio ? Nije li to ona sa 256MB ? Moze i na PM.

my.php
[/URL] [/IMG]Platio sam smenu cifru, 180 eura, ima 512 DDR3 na sebi. To je cena za mene a ne po kojoj ide krajnjem kupcu. Uvoznik je direct link a ja sam je kupio kod jednog njihovog dilera, to je bio jedan jedini primerak koji su oni dobili. Mislim da ce 16500 dinara biti maloprodajna cena.

Poslednja izmena:
Zvao sam Eurolink, sutra im stize palit :banana:
I kazu da ce biti dovoljno za sve koji su porucili :banana:

Hvala na informaciji, valjda će nas zvati sutra.

sta bi sa palitima?
jeste dobili?
ako jeste, koji je kuler na njima?

Jel su krenuli Eurolinkovci da zovu?

Stigla nova posiljka huh?
Excelent :)

Zovem sjutra da provjerim, ako ne budem mogao imati graficku do ~20tog otkazujem :/

Zvali su, danas šalju, stiže sutra/prekosutra. Jedva smo se sporazumeli, bio sam na faxu, a ovi ometaju signale.
No bitno da je to rešeno i da grafa stiže... Samo još da rešim ovaj ispitni rok pa da se uhvatim Krize.:type:

Ja sam moj primerak danas podigao, razlikuje se od predhodnih samo po

Palit.jpg

Stigle su u NS i Gigabyte 8800GT 256MB, po lepoj ceni.

Vidi, vidi, crveni PCB interesantno :)

Moja bi trebalo da stigne sutra, isto sonic verzija, bas me interesuje koja ce boja meni da zapadne :D

Pravo da ti kazem, nemam pojma, a i ne uzbudjujem se i da jeste.

Pa crveni PCB ce da ti stigne, to je sigurno ;)

Poslednja izmena:
Sad su sve takve crvene, komunjarske... :D

Nazad
Vrh Dno