Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

@Oni kojima je Eurolink kriv za nesto, za sta ne znam...

Aman ljudi sta se zapenili sa Eurolinkom, ne poznajem nikoga ko tamo radi, ali ljudi su stvarno korektni i ekspeditivni koliko mogu, i vrlo su profesionalni, i dali su svima mogucnost da kupe hardver po niskim cenama i to kvalitetan hardver i najbolje proizvodjace, i ne mogu da razumem ljude koji pljuju po njima (sem ako su im konkurenti), stvarno ima svakakvih, politicari vam obecaju sve i svasta pa vi glasate za te debile, a ovi ljudi imaju zelju da vam omoguce po nizoj ceni i vi ovde samo lupate.

Sto se Pakoma tice, mislim da se oni debelo ugradjuju, jer su jednostavno takvi, i odlicno ih poznajem i imam iskustva sa tom firmom jos od 2000. godine, i neprofesionalni su u maloprodaji i da ne nabrajam dalje...

Kad dete oće igračku plakaće dok je ne dobije,
a kad plačeš oćeš da privučeš što više pažnje,
kud ćeš bolje mesto od ovoga ovde :p:p:d:D

Pakom spustio cene:
XFX GF 8800GT 640M 512MB DDR3 XT edition - 20.444 din
XFX GF NVIDIA 8800GTS 520MHz 640MB DDR3 - 24.999 din
XFX GF NVIDIA 8800GTS 650MHz 512MB DDR3 DVI TV-OUT PCI-E *NEW* - 25.999 din
MSI nVidia NX8800GTS 512MB DDRIII 256Bit DirectX 10 Tv Out DVI HDTV SLI - 25.999 din

U ovom trenutku na pakom sajtu su i dalje stare cene. Gde si to procitao?

U ovom trenutku na pakom sajtu su i dalje stare cene. Gde si to procitao?
Stiglo mi na email. Nekada sam kupovao nesto od njih, pa mi stalno salju reklame. Ove cene vaze uz nekakav promocioni kod koji su takodje poslali. Ako neko hoce da kupi neka mi na PM napise email adresu da mu forwardujem pismo.

@Oni kojima je Eurolink kriv za nesto, za sta ne znam...

Aman ljudi sta se zapenili sa Eurolinkom, ne poznajem nikoga ko tamo radi, ali ljudi su stvarno korektni i ekspeditivni koliko mogu, i vrlo su profesionalni, i dali su svima mogucnost da kupe hardver po niskim cenama i to kvalitetan hardver i najbolje proizvodjace, i ne mogu da razumem ljude koji pljuju po njima (sem ako su im konkurenti), stvarno ima svakakvih, politicari vam obecaju sve i svasta pa vi glasate za te debile, a ovi ljudi imaju zelju da vam omoguce po nizoj ceni i vi ovde samo lupate.

Možete vi da ih branite do sutra, ali i dalje mislim da je jako nekorektno što odbijaju da kažu ljudima koji su po redu. Ovako, ako sam u prvih 50, možda se i mogu nadati da ću dobiti grafiku. Ako nisam (a 99% nisam), onda me tog famoznog 21. čeka samo još jedna ispala, a da stvari budu još gore smem da se opkladim da će sledeća isporuka biti tek posle 10-tog januara.

Uopšte nije poenta u tome da hoćemo da kupimo jeftino, nego je to stvar principa - ako nešto ne može da se ispoštuje, to treba pošteno reći. Sve mi to liči na zadržavanje kupaca na silu, jer se izgleda plaše da će se ljudi razbežati ako priznaju da ne mogu da isporuče obećano.

Inače, ja sam ceo upgrade planirao prema tom modelu i za vikend dogovorio prodaju starog kompjutera. Ako kartica ne stigne, kome da se žalim, možda nVidiji? :wall:

Stvarno sam siznuo, ko ne moze da ceka neka ide na drugo mesto.
Ja radim u prodavnici racunara maloprodaja dakle i znam kako je kad dobavljac mi nesto zzz
ali nisu oni krivi, cesto i carina nasa ume da zeza.
Jednom sam pitao i kad ce vise ta i ta roba da stigne kazu stoji na granici i kome ja da se zalim kupac ceka komp ja nemam deo koji on oce itd.
Eurolink se lepo izvinuo. Ko ga zanima koji je na listi nek ih zove. Uopste im nije duznost da kazu ko je koji na listi
E da za kupce koji ce da se razbeze lol pa kad konacno dodju grafe opet ce da se prodaju kao salata, tako da za to verujem da se ne plase.
Strpimo se do 21 pa cemo videti

@Aragorn

Nisi u pravu,pogledaj bacidov post http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1314525&postcount=576 ,lepo pise rezervacija nije obavezujuca,dakle svojevoljno ostajes i cekas karticu da stigne.Navedi bar jedan razlog zasto bi Eurolink namerno kasnio sa isporukama 8800 GT kartica.Sam si kriv ako si se dogovorio da prodas stari komp.Ko ne moze nijedan dan bez komp-a naravno da nece da proda stari pre nego sto sastavi novi.Iz principa mislim da ne treba da kupis karticu od njih,otvori se malo (jedno 40-ak eura) i kupi na drugom mestu.Moze opklada,sledeca isporuka tek posle 21-og Januara.

@GamerM, tebi cu samo da napisem nesto na irskom jeziku, ta tu boasin salac! Jer bi me onako banovali da je na srpskom ili engleskom.

Ujedno da ne bi ljudi bili u zabuni kao ovaj tupavi gamer, ja tu karticu nisam narucio, vec kazem ono sto mislim da je ispravno da kazem, ja sam u skorije vreme kupio sta mi je trebalo, bez cekanja, stiglo je iduci dan, po ceni sa sajta.

@Arargon, lepo si to rekao, pa Nvidiji se zali.

Poslednja izmena:
@Aragorn

Nisi u pravu,pogledaj bacidov post http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1314525&postcount=576 ,lepo pise rezervacija nije obavezujuca,dakle svojevoljno ostajes i cekas karticu da stigne.Navedi bar jedan razlog zasto bi Eurolink namerno kasnio sa isporukama 8800 GT kartica.Sam si kriv ako si se dogovorio da prodas stari komp.Ko ne moze nijedan dan bez komp-a naravno da nece da proda stari pre nego sto sastavi novi.Iz principa mislim da ne treba da kupis karticu od njih,otvori se malo (jedno 40-ak eura) i kupi na drugom mestu.Moze opklada,sledeca isporuka tek posle 21-og Januara.

Mislim da se mi i dalje ne razumemo - ja nikada nisam rekao da Eurolink namerno odugovlači sa isporukom. Ja samo kažem da bi bilo fer da lepo priznaju da ne mogu da ispoštuju ono što su obećali. Inače, nemam ništa protiv Eurolinka i ako budem srećne ruke famoznog 21-og, verovatno ću i ostale komponente uzeti od njih. Naravno, ako budem ispaljen, cela kombinacija otpada...

Uostalom, ja se uopšte ne bih ljutio kada bi mi rekli da sam npr. 110 na listi. Tako bih znao da nema nikakve šanse da dobijem ono što tražim (ko mi je kriv što se nisam ranije prijavio) i lepo bih nabavio neku drugu karticu na drugom mestu. Ovako, mogu samo da se nadam da ću je dobiti a ako ne dobijem, pre sredine januara nema teorije da se bilo šta pametno nađe.

Poslednja izmena:
@GamerM, tebi cu samo da napisem nesto na irskom jeziku, ta tu boasin salac! Jer bi me onako banovali da je na srpskom ili engleskom.

Ujedno da ne bi ljudi bili u zabuni kao ovaj tupavi gamer, ja tu karticu nisam narucio, vec kazem ono sto mislim da je ispravno da kazem, ja sam u skorije vreme kupio sta mi je trebalo, bez cekanja, stiglo je iduci dan, po ceni sa sajta.

@Arargon, lepo si to rekao, pa Nvidiji se zali.

Ne razumem coveka ... ja pravim foru na svoj racun i na racun onih koji malo kukaju ovde i priznajem da smo ko deca (da mu pojasnim moj prethodni post) a on kao da sam mu majku opsovo ...

Ajde pojasni mi cime sam te to uvredio, molim te:zgran::zgran::zgran:

Izvinite za ovaj Totalni off!
Gamer!M! - gledam tvoju konfiguraciju pa mi nije jasno ovo oko rezolucije: sa 1600 x 1200 si još podigao, a na monitoru od 20"? Mislim, OK, ako tebi odgovara, ali šta dobijaš time? Pozdrav!

Taj monitor nije wide ako si to mislio!

Nisam na to mislio, već na povećavanje već ionako visoke rezolucije, nebitno totalno, samo sam bio radoznao. Pretpostavljam da je za grafički dizajn ili nešto slično... uostalom, nebitno.

Upravo me zvao covek iz eurolinka i reko da sam na listi i da karte dobijaju u cetvrtak ili petak i da cu biti obavesten cim budu stigle.

Upravo me zvao covek iz eurolinka i reko da sam na listi i da karte dobijaju u cetvrtak ili petak i da cu biti obavesten cim budu stigle.

I ja sam upravo dobio to obaveštenje!

Ako to nekom znači, ja sam naručio običnu verziju 30.11

Eto... i svi ima da budu lepo ispostovani i sve ok :D

Samo nemoj posle da brze-bolje prodajete te da bi ste presli na novi GTS :smash:

da, platicu 50% vise za 10% bolji fps. ko lud sam bez novog GTS-a :d
i ja sam dobio obavestenje da cu dobiti obicnog palita u petak, a ako nekome znaci, prijavih se 6.12. :)

@GamerM, jedno javno VELIKO IZVINJENJE, tek jutros sam ukapirao, da nisi mislio na mene, vec na druge, izgleda da sam malo glup i spor pri kapiranju, izvini stvarno, postupio sam kranje primitivno.

@Ostali, 'ajde da vidimo taj cetvrtak-petak, pa onda da napisete utiske oko ovog Palita, pogotovu ako neko uzme Sonic verziju.

Poslednja izmena:
Evo...zvali su i mene oko pola 4 i rekli da sam na listi za cekanje i da Palit stize u cetvrtak-petak.Eto...

P.S. Rekli da sam na listi,ali nista ne spominju da li dobijam sigurno ili ne... :) :d

e sad ja sam narucio 26.11 sonic a niko me nije zvao ceo dan :mad:

edit jupi sad sam ih zvao dobijam kartu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eurolink :Klanjanje

Poslednja izmena:
Nismo sve jos pozvali, polako ljudi :)

Kolega ce nastaviti da zove sutra ujutru posle 9h.

Samo malo strpljenja. ;)

Pozdrav

i ja sam dobio obavestenje da cu dobiti obicnog palita u petak, a ako nekome znaci, prijavih se 6.12. :)
Ako se ne varam ja sam je narucio oko 4.12. :smoke: isto obicnu. :banana:

Nismo sve jos pozvali, polako ljudi :)

Kolega ce nastaviti da zove sutra ujutru posle 9h.

Samo malo strpljenja. ;)

Pozdrav
A sta ako se ne budem mogao javiti (bicu na fakultetu, kolokvijumi, predavanja :mad: )? Je li padam sa liste?
Znam da sam dosadan, ali sklopio sam nov komp, jos samo graficku.... :d:whip:

Ja sam naručio 26.11. i nadam se da će me zvati s obzirom da su zvali i ljude koji su kasnije naručili.
Aman više taj Sonic, uramiću ga i okačiti na zid kao svedočanstvo jednom vremenu kojeg ću se sećati
po neprospavanim noćima i danima punim nade.:happy::Klanjanje

Poslednja izmena:
Pitanje za Omnika ili Bacida. Ako bih se sada prijavo, kada bi stigla Palit 8800GT obicna varijanta?

@Jovyland, kasno sam video tvoju poruku ;)

Eto ljudi jel' vidite da ovi iz Eurolinka nisu babaroge.

Poslednja izmena:
Pitanje za Omnika ili Bacida. Ako bih se sada prijavo, kada bi stigla Palit 8800GT obicna varijanta?

Poruci pa cemo proveriti kad stignu 21. decembra. Za obican Palit ne bi trebalo da bude "frka". No provericemo vec sutra kad pozovemo sve koji su rezervisali, mozda ostane koja.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno