Za 6-9 meseci te 2 kartice nece da vrede nista i niko nece hteti da ih kupi, dok 8600 ce uvek naci kupca i mnogo bolje zadrzati cenu.
Postovani gospodine silverglider, nekima ako, npr. zive u Srbiji, kupovina dve 7900GS za 200e predstavlja naucnu fantastiku i tako elegante opcije im nisu otvorene.
Ne razumem kakve to veze sad ima? Dve 7900GS za ukupno ~200e predstavljaju naucnu fantastiku i neelegantnu opciju, a jedna 8600GT za otprilike istu cenu ne predstavlja SF?
Covek je hteo da kaze da u Srbiji za jedan 7900GS prosecan kupac daje blizu 200evra a ne za dva.I sad kad se pojavi 8600GTS za 200 i neki evro gore(a ja verujem da ce oko 200evra kostati upravo 8600GTS a ne GT)koji ce sigurno biti brzi od 7900GS-a,onda je izbor izmedju te dve kartice za prosecnog kupca no-brainer.
U pravu si, koštaće ovde u startu oko 200e s porezom. Model sa 256MB GDDR3 128bit, takt 700/2000MHz, HDCP... može već sad da se dobije ali ne sme da se prodaje ni daje na testove, pa čemu. :dverujem da ce oko 200evra kostati upravo 8600GTS a ne GT
Pa samo treba realno gledati i mogu neke stvari da se predvide![]()
200 evra je sasvim ok cena za taj model.Ali sad vise nisam siguran kakve ce performanse biti,od 5500-7000 u 3D-Marku 06 su ekstremne granice,po meni je realno nesto u sredini.
Mada nije mi jasno zasto se ova tema ima u nazivu "konkretan info"-jedino sto znamo sigurno su klokovi karte a ne znamo konfiguraciju G84 cipa tj. broj Stream procesora(kao i klokove),TMU,ROP jedinica...
...
PS. Sta mislis kako ce "prosecnom Dzou" da radi Vista sa 1gb rama, sempronom/venice-om i 8600GT u DX10 naslovima ? NIKAKO - that's how...a "prosecan Dzo" uglavnom nema para za c2d i 2 gb rama...
Kao što rekoh gore, 8600GTS će u prvoj turi koštati oko 200e (sa PDVom), može već sada da se naruči i dobije, samo ne sme još da se javno prodaje niti prikazuju rezultati... :eyebrows:(zanemarite nase cene, ovde ce taj GTS biti preko 200eur, cenim ~230eur)
mislim da je bio cinican ili da ocekuje da ce kostati 120-130e :d Znajuci njega - on ceka ovo drugo, i cekace ako treba i godinu dana (kolko ce i trebati)![]()
The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.
Ne znam za "prosečnog Džoa", ali ako "Mali Perica" ima 200 EUR za grafiku, isprsiće se još i za 1 giga rama. Cene memorije lagano padaju i siguran sam da će uskoro pasti na nekih 50 EUR po gigabajtu, što bi i uz Venice trebalo da bude dovoljno za početak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari