[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Pa necu da gresim dusu da nije pomogao... Na 6600GT je napravio cudo 625/1170 ali na ovoj 6800GS mi deluje nedovoljan. Tako sulude clockove sam imao i sa 5900XT, sve je u hladjenju. Mozda je to moje subjektivno misljenje ali ova grafika mi deluje osetljiva na temperaturu tako da mislim da vazduh tu ne moze mnogo da pomogne. Moj sledeci korak ce biti ili jos para za jacu grafiku ili izrada vodenog hladjenja... Uglavnom, ide jedno za drugim!
Zao mi je sto nisam odradio onaj voltmod zimus pa da probam OC sa Zalmanom po minusu... Garantujem da bi imao besne clockove... Ovako, kao sto spomenuste, 60c i to je to! ***, ne znam dali cu docekati zimu sa ovakvom masinom. Nadam se, barem zbog budzeta, ali i znam sebe, hoce dupe... Videcemo na kraju sta je pametnije, glava ili dupe... :d Mislim da znam 😉
Zna Falcon dobro sta sam mislio, znamo se mi vise nego dobro. 12 god. smo rasli u istoj saksiji... :d Drago mi je da si ti to shvatio kako treba. Gladne oci a dupe samo trazi!!! Pitanje je samo koliko dzep moze da se izvrne... Tj. koliko ima ili nema unutra... 😉DjoleNS je napisao(la):Hteo je da kaze, glava razmatra, racionalishe, plashi se, uzima sve obzire i prorachunava kad rizikuje, a dupe se alavi i ne pita.... :smoke:
Paaaaa moje dupe hoce vise manje isto sto i tvoje :-devil-: I nemoj da se pravis fin!!!Falcon je napisao(la):Sta to hoce tvoje dupe?! :-devil-: :eyebrows: :d
Mozda zapalim na Srebrno jezero u subotu a imam bre 2 multimetra u kuci, sta da juris?! Bolje cimaj onu lemilicu pa da kupujem trimer i sta treba. U nedelju bi bilo lepo da svrnes. Razmisli, ako ne ides do svojih... Jos stoji fleshut bios, multimetar mi u fijoci na dohvat ruke a mene mrziiiii 😛Falcon je napisao(la):Probacemo Sajber Kurajber i ja, nadam se ovog vikenda. Meni se ne fleshuje moja kartica, mrzi me a i nemam ni jednu jedinu disketu u kuci Cekamo vikend, ujuricu do tada i neki bolji unimer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari