G!!! je napisao(la):
ne znam shta je glupost svoje vrste... poredjenje sa maxtorom je glupo jer se ati ne prodaje 90% vec daleko manje...ako se lepo kaze da je prva serija LE bila polufelerichna (shto se nije deshavalo samo sa nv kartama) i da se svaka ta karta moze zameniti sa novom serijom... da li korisnik ne zna da instalira i odrzava ATI drajvere za to nije iskljuchivo korisnik kriv vec i ATI shto to nije bolje implementirao... chiji su drajveri bolji lakshi za koriscenje odrzavanje ne treba ni komentarisati... detonatori ne valjaju samo profesionalcima koji mogu da primete kako se svetlost prelama dok voze u NFS
izvini ali ako ne valja driver za g.k. (u bilo kom smislu) isto ti je kao da ne valja ni sama karta... a koliko zalbi na koje drajvere ima vishe lako je utvrditi...
koliko znam to 'odrzavanje sistema' nije nikakva relativna chinjenica jer ga dobro/loshe rade korisnici i ATI i nV karti (ali eto to vishe smeta ATI drajverima...pfff)
dojadilo je da svima preterano (ajd na neku umerenu dozu smo se i navikli

) solish pamet ..
Ne natežem se sa svima. Sa pametnim ljudima se ne raspravljam. Ali nekako se oni najgluplji zakače, jer sa koliko god argumenata da im se nešto objasni, oni ponavljaju svoja pogrešna predubedjenja, koja nemaju veze sa činjenicama, kao papagaji. (što će reći da sam i sam glup kada se sa istima raspravljam, al ajde.) Preko 90% je pominjano kao odnos prodatih 9800Pro-6800LE (i to se lepo vidi u postu), a ne kao ATI-NV. I po ovome se vidi koliko ostrašćeno gledaš na ovo, jer odmah staneš u gard, pretpostavku da sam ja rekao da je ATI-NV kod nas prodaja 90% u korist ATI. Aman čoveče, ne može da se prodje od tvojih pogrešnih pretpostavki, koje nastaju jer se stalno ponašaš kao da si u box meču, i da treba da braniš NV od dušmana.
Još jedan dokaz je i to što si ti moje pominjanje "održavanja sistema" povezao sa ATI-jevim drajverima. Gde sam ja pominjao da "održavanje" podrazumeva samo drajvere od grafičke? Održavanje sistema je povezano sa SVIME. OS, drugi drajveri u sistemu, DX, hardware-dski problemi sa drugim komponentama itd. Nekome se problem javlja zbog sasvim drugog software-skog ili hardware-skog problema koji nije vezan za grafičku ili njene drajvere, ali pošto ljudi nemaju pojma (kao i ti), optuže ono za šta imaju predubedjenje da im neće raditi kako treba.
To je isto kao kada neko kaže: sistem mi ne radi dobro, restartuje se, zakucava itd. i zato optuži AMD procesor, jer "ne valja ništa", ja prelazim na Intel-a, on je stabilan. Ovaj slučaj Intel-AMD je POTPUNO isti kao to što ti radiš sa ATI-NVidia, a ovi prvi sa Intel-AMD su ti smešni. I ti si meni smešan zbog ovoga ATI-NV. Za druge ne znam.
P.S. Grafička koju bih ja sledeću ubacio u svoju makinu je GA 6800 sa pasivnim hladjenjem. Nema je kod nas, nažalost. Napolju je oko 280e. Jedino će proći vremena dok se dokotrljam do tolke sume (ili dok ista padne

).