demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Elem, doneo mi je drugar komp sa simptomima da nece da udje u win. probano je i u xp i u win 7 (dual boot) ali krene i uzasno sporo, i na kraju ni posle 30 min ne udje (bilo safe mod, last good known, normal). kada se prikachi na neki drugi rachunar, taj rachunar se uspori i nece da udje ni on u win. inache, ostatak mashine je 100% ispravan. znachi hdd se lepo detektuje u biosu, u programima za detekciju kvarova, ali jednostavno bilo kakav rad sa njim rezultuje takvom sporocom da je to strashno. nisam uspeo ni jednim jedinim alatom da zavrshim neki test ili dijagnostiku jer izbaci da ce trajati tipa 20 dana, sem nekog quick wd ovog testa koji je napisao read errors.
kontaktirao sam druga koji se malo vishe razume od mene u tu problematiku i on kaze da je otishla glava ili su bad sektori, pa reko da chujem josh nechije mishljenje, ima li mu ovako nekog sw-skog spasa ili ce morati da se pozdravi sa podacima ili pak da plati 200+e za spashavanje istih.
ps drugar nije bash pri lovi, pa bi varijanta/savet za shto manje para bila dobro doshla
kontaktirao sam druga koji se malo vishe razume od mene u tu problematiku i on kaze da je otishla glava ili su bad sektori, pa reko da chujem josh nechije mishljenje, ima li mu ovako nekog sw-skog spasa ili ce morati da se pozdravi sa podacima ili pak da plati 200+e za spashavanje istih.
ps drugar nije bash pri lovi, pa bi varijanta/savet za shto manje para bila dobro doshla