mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
MAD_MUzzY je napisao(la):Meni, davno.
Nisam je pokretao skoro. Tj. jesam dok mi je 5950 bio u masini, ali nije htela da radi. Trabao mi je onaj patch koji omogucava da se igra pokrene sa novim forceware drajverima, trt.mrt.
Aj bas cu sad da probam da ga pokrenem na 9800xt. Ako neko zna kako se iz konzole podesavaju graficke opcije, nek napise (meni onaj highquality.cfg nikad nije hteo da radi).
Ja imam neku Doom 3 betu 2 sa nekih 15-ak mapa, doom3 editorom i nekim doom 3 configom u kom možeš da podešavaš sve audio-video opcije, dejtonatorima 41.09 sa fix-om za sive ekrana (podržane sve nVidia kartice do Ti4600, dok za ATI-ja netreba ništ') i sve to uz blagoslov John Carmacka koji je suplajovao pačeve kako bi ovaj ATI-jev leak proradio kako treba. Pošto kažu da sledi apdejt za DOOMConfig, sa dodatkom remapiranja kontrola itd. predpostavljam da se može downloadovati.
A za prvu pomoć evo i zippovani doomconfig. U konzolu zvizneš cvarlist i tražiš, npr. senke su r_shadows 1 ili 0, amožeš bindovati neki taster za ovo, npr taster P, kao "bind p r_shadows 1" a za neki drugi taster nula tako da možeš in-game uključivati i isključivati senke.
Ako koristiš doomconfig obavezno stavi stencil bits na 8 inače hasan seckati na 1 fps! (barem kod mene)
Prilozi
Poslednja izmena: