Šta je novo?

5900XT vs. DooM ]|[

Nema govora. Sve ID-eve igre koje su donosile novi endzin su bile optimizovane za vrh ponude. Sto je po meni i ispravno. Nikakava optimizacija u smislu kompromisa izmedju kvaliteta i performansi i ne treba da postoji. Te igre ce biti takve da ce raditi ok na 9700/9800pro grafickim uz mozda pomalo AA ili AF, perfektno na X800/6800 sa svim detaljima i AA i AF-om nabrijanim na high. Boze moj ako ne radi lepo na ovoj radice na sledecoj generaciji koja dolazi za ~3 meseca. Druga je stvar kad je optimizacija katastrofalna u smislu da secka i na jakim masinama bez ikakvog razloga.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Od DX7 moda garant nema nista, nadam se samo da ce DX8 biti pristojan.
S obzirom da je ona alpha bila 0.02 a radila je na prilicnom broju masina, ipak verujem da ce Carmac ispeglati engine...

Mislim, kad mi radi Doom ][ sto mi ne bi radio Doom ]|[ :d

Pa radice i na dx7 karatama samo je pitanje sa kakvim performansama, probao sam je na Radeon 7000 kartici i na moje iznenadjenje i tu dobro izgleda.

sta gledao si je ko sliku, ono jedan frejm stoji 10 min. :d :D

Milan82bh je napisao(la):
@CAR
Videcemo :d ....ovaj Barton ne radi ni na 2.4 stabilno!!! :smash:
Posalji Milanu PM (obican "Milan"... nije k'o ti, sa sufiksima :D), pitaj ga da li mozda hoce da kupi taj CPU od tebe... on ga je probao na svom NF-u, imao je stabilnih 2.5 giga i hteo je da kupi taj procesor od mene. Medjutim, ja sam mu vec rekao da je rezervisan.

Taj tvoj je IQYHA 0406UPMW, zadnja cetiri broja su 0223.
Reci mu da je to onaj CPU koji je vec probao... neka posalje i meni PM, ja cu mu potvrditi... pa vidi da li hoce da ga kupi od tebe. Za cenu se vi dogovorite ;)

Lavina kazem ja... Moraju deca da se ispucaju svakom prilikom...

Nazad
Vrh Dno