Ja bih prije uzeo FX 5700 ultra nego Ati 9600xt iako znam da Ati trenutno ima naprednije pixel i vertex shejdere. Razlog toga je shto Nvidia ima MNOGO bolje (i stabilnije) drajvere shto se tiche STARIJIH igara.
A vecinom i igram starije

.
Josh jedan veliki razlog je shto TV-tool ne funcionishe sa Ati karticama. Sad ce neki Atijevci da pomenu kako ti i netreba Tv-tool ako imash Ati a ja im na to odgovaram - da ako ste amerikanac i od titlova vas boli glava.
Naime, imam prijatelja koji ima Ati 9200 i stvarno ima dosta problema sa titlovima. Npr. kod Atija direktno dobijesh full screen sliku kad gledash divx filmove (shto je super stvar) ALI titlovi mogu samo da se vide ako idu direktno preko slike ! Razlog toga je shto Atijevi drajveri rendiraju samo sliku filma a ne i prostori iznad i ispod slike.
Ja imam Creative Geforce 3 ti200 i upotrebljavam Tv-tool da bi dobio full screen pri gledanju divx filmova. Poshto Nvidia rendira chitavu sliku a ne samo video sliku, u programu BSplayer mogu da odredim poziciju za tiltove gdje ja hocu !
Ispod slike, preko slike, tachno poziciju mogu da odredim. Kad on pokusha istu stvar sa Ati 9200 karticom program prikaze neku greshku i iskljuchi se.
Zato definitivno Nvidia :happy: !