Ko ce kome, ako nece svoj svome? A kolega? :smack: :d cheerssilverglider je napisao(la):...
Razumem da je ovo teoretski mogla da bude i stamparska greska, ali molimo vas da ne upotrebljavate razne svoje anatomske opise i navike u flejmovanju, molim vas...
:butt:
:d
Skot je napisao(la):Kupljen ATI jer 5700 ultre nije bilo a na kraju mi je bilo svejedno - a i taj HL2 kupon je dosta prevagnuo... - da i ja jednom imam originalnu igicu koja nije stara 5 godina![]()
Od kog proizvodjaca si kupio ? Ova Asusova ne izgleda lose , a ni paket (dodaci) uz njega nisu losi (ako se ne varam dobijes preko 7-8 diskova sa njim ... Nego posebno mi je zapalo za oko garancija od 3 GODINE !!! Nekome to i nije vazno , ali za jedno 2 godine ako se predomislis da je menjas uvek je lakse uvaliti nekome karticu sa garancijom ...Skot je napisao(la):Kupljen ATI jer 5700 ultre nije bilo a na kraju mi je bilo svejedno - a i taj HL2 kupon je dosta prevagnuo... - da i ja jednom imam originalnu igicu koja nije stara 5 godina![]()
Skot je napisao(la):Asus - zato sto sam samo njega nasao - nisam znao da sapphire-a ima u gradu i ne znam ni ko je distributer sapphire-a...
Dado je napisao(la):(a ako se ne varam Sapphire-ove kartice dolaze samo u OEM verziji
Dado je napisao(la):Onda je OK , meni je bilo cudno da kad su u casopisu Digital testirali karticu , rekli su da im je stigla OEM varijanta ...
Sve je to isto! Razlika je samo u ceni koja je na Sapphirovoj strani! Naravnokome treba ViVo ici ce na ASUS-a kao jedinu raspolozivu opciju!Dado je napisao(la):A jeste u pravu si ... Izvinjavam se na pogresnim informacijama ... :mrgreen: Nego sad ne gledano na cenu , sta je bolje uzeti Sapphire ili Asus -a ??? Meni je i dalje Asus favorit , mada se sad malo raspitujem za Sapphire (ako nije problem)...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari