Bax je napisao(la):Izbor mi se suzio na 6310 i 3510....neki komentar.
6310 definitivno, ako lova nije problem!!!
ZoNi je napisao(la):Pitao je za pouzdanost, cujnost i solidnu bateriju - a to je standardno kod svake Nokije (dobro, mozda ova 5210 malo zeza!)...
ZoNi je napisao(la):Pitao je za pouzdanost, cujnost i solidnu bateriju - a to je standardno kod svake Nokije (dobro, mozda ova 5210 malo zeza!)...
zmajns je napisao(la):To Nokia nema zadnje 2 godine...
byMaX je napisao(la):Jedino nokia i ima pouzdanost, prijem a pogotovo dobru bateriju... Ti nisi koristio nokiu iz serije 6 koja je legalna, pa zato tako pricas...
zmajns je napisao(la):serije... 3 nema gomilu opcija, tako da je neupotrebljiv
Marsovac je napisao(la):1. Za Prolaznika... pretrazivsi nekoliko sajtova o informacijama i SAR zracenju nisam mogao da odgonetnem odakle ti informacija za T65 od 1,42. ?!!? Na svim sajtovima i u mojem users manualu stoji da je 0,99... sto je u okvirima dozvoljenih EU standarda. Naravno ovo je jos uvek vise od 0,66 koliko "zraci" Nokia.
![]()
Marsovac je napisao(la):4. By the way Zoni... 9000 din. je grubo oko 6-7 sati razgovora na mobtelu sto uopste nije puno.
Serija 3x je tinejdzerski telefon sto dovoljno govore i same mogucnosti telefona
ZoNi je napisao(la):ne, 9000 je grubo oko 15 sati (minut kosta 10.9/6.9 dinara link) + bar jos toliko kad njega zovu, sto mesecno iznosi 30ak sati, a ja stvarno mislim da to nije malo... a njegova 3330 to izdrzava odlicno!
Jesi li pogledao 3410 i 3510?
ProlazNik je napisao(la):
Marsovac je napisao(la):Jesam pogledao sam oba telefona, a sto pitas ?
ZoNi je napisao(la):zato sto si rekao "Serija 3x je tinejdzerski telefon sto dovoljno govore i same mogucnosti telefona" - oni jesu tinejdzerski (manje-vise!) telefoni, ali ova dva nova modela (3410 i 3510) imaju skoro sve sto je potrebno velikoj vecini korisnika, a cena je ok (oko 130, odn. oko 165?)
Marsovac je napisao(la):Elem 3410 mi je otpao iz kombinacije iz nekoliko razloga. Prvi i najbitniji shit baterija made by china i sa takvom baterijom drugarov telefon radi najvise 2 dana
3510...od "viska" opcija u odnosu na 3410 i T65 ima samo polifono zvonjenje i color display
Bax je napisao(la):Zna li neko gde da nadjem java igrice za 6310i
ZoNi je napisao(la):NEUPOTREBLJIV??? Kako, bre, neupotrebljiv? To je solidna serija, sa dovoljno najpotrebnijih funkcija... To je takva odvala, k'o da kazes "Golf je neupotrebljiv auto" (a da ga poredis sa Mercedesom, npr)
ajde, molim te, reci koje to opcije (a da su preko potrebne!) nemaju nove Nokije iz serije 3 (3410 i 3510)??? Meni ne pada na pamet skoro nista...
zmajns je napisao(la):Recimo Bluetooth, kada je signal na 1 tarabi da moze da se zove i prica, baterija... Treba li jos da ti nabrajam ?!
ZoNi je napisao(la):treba! bluetooth? potreban kao i w@p - dakle, zasad potpuno nebitan! kad je signal na jednoj crti mozes sasvim normalno da zoves i pricas! cak, ponekad kad nema NIJEDNE crte, ali i dalje pise ono "Mobtel" na ekranu, mozes sasvim normalno da zoves i pricas... baterija? kod mene na 3410 traje oko 4 dana (uz MNOGO sms-a, ne previse razgovora i MNOGO zezanja sa igrama i editorom za slike)
imao sam Sony J70 - situacija je bila ista!
ZoNi je napisao(la):zmajns, zasta koristis "plavi zub" svaki dan? hajde, reci mi, pa da i ja konacno shvatim da je to zaista potrebna "sitnica"...
Marsovac je napisao(la):I jos neke mane koje su prevagnule na stranu Ericssona su da sam zeleo manji telefon i veci ekran. O 3510 nisam mnogo razmisljao jer je skuplji od ericssona, a od "viska" opcija u odnosu na 3410 i T65 ima samo polifono zvonjenje i color display ako se dobro secam (ispravi me ako gresim) sto realno ne vredi toliko vise para.
Stevs je napisao(la):3410 - nema ... automatsko zaključavanje, standradna display tipa 3310,
ZoNi je napisao(la):ima automatsko zaklj, a displej je mnogo bolji nego kod 3310 (bolja je rezolucija, i malo lepsi font!)
PS. Gde si nasao 3510 za 140€? Ja sam u BGD jedva nasao 3410 za 135€ (****** u trznom centru Milenijum u Knez Mihajlovoj su trazili 175€ za 3410, a 200€ za 3510 - prosle nedelje!)
driver je napisao(la):Da li ti je jasno koliko ta motorola koshta, a shta nudi ? Za te pare ne mozesh da kupish ni jednu novu nokiu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari