Šta je novo?

5210 truba

Marsovac je napisao(la):
Aha, moja greska sorry... ja sam racunao pripejd varijantu.

Jesam pogledao sam oba telefona, a sto pitas ? Ja sam inace ljubitelj Nokia-e, ali kad sam stavio sve pluseve i minuse na papir, a narocito bezobrazno visoku cenu nokie, uzeo sam ericssona iako sam rekao da ga nikad u zivotu necu kupiti... :D

Evo odmerenog coveka... Svakako da nokia ima uzasne cene.. Mislim, 290 evra za 6510... koji je samo smanjena varijanta 6210+FM... Pa za te pare imas napredniji i lepsi telefon sa kolor ekranom (T68)... za 50 evra vise imas i T68i...!

byMaX je napisao(la):
Evo odmerenog coveka... Svakako da nokia ima uzasne cene.. Mislim, 290 evra za 6510... koji je samo smanjena varijanta 6210+FM... Pa za te pare imas napredniji i lepsi telefon sa kolor ekranom (T68)... za 50 evra vise imas i T68i...!

6510 cak manjka i neke opcije iz 6210... Bar neko da se nasao razuman. A da nemam i 6310i i T68 pa da kazem da pricam bez veze, ali ovako... Sminka telefoni za mnogo para. Jos jednom ponavljam ko hoce LEP telefon, neka kupi Nokiu, ko hoce jeftin i relativno lep Siemens, a ko zeli funkcionalnost pre svega i ne ubija vreme kucajuci poruke ERICSSON iliti SONY ERICSSON. BTW, kakva su iskustva i ima li neko uopste Z ili P700 ?

Stevs je napisao(la):
Pitaću je gde ako si zainteresovan, pa ću da ti javim. Možemo da se čujemo i telefonom ako hoćeš da ti prenesem iMpresije oko oba telefona.

nisam zainteresovan, jer sam pre 10ak dana kupio 3410 (pravi odmor posle Sony J70!)... Hteo sam da kupim 3510i (zbog ekrana u boji), ali se jos nije pojavio :( Onda sam uzeo 3410, jer mi je po dizajnu super (zbog onih spojenih tastera i oblika koji je skoro isti kao 3310), mada sam svestan da je 3510 prilicno bolji tel

ps. odakle ti ona info da na 3410 staje 20 poruka? ja mislim da 3410 nema svoju memoriju za SMS, vec samo ono sto staje na SIM karticu...

ZoNi je napisao(la):
ps. odakle ti ona info da na 3410 staje 20 poruka? ja mislim da 3410 nema svoju memoriju za SMS, vec samo ono sto staje na SIM karticu...

Cini mi se da sam negde to procitao, mada moguce je da se mozda odnosilo na sim karticu.
btw: Koliko ti traje baterija na 3410?

Vrh Dno