Heinz je napisao(la):A za mučenike sa Voždovca ne postoji ni jedan AP?
driver je napisao(la):Ajde da ovo ne bude reklama/kukanje po veratu, ima i alternativa (ili mozda neshto bolje)....
http://www.counterstrike.co.yu/forum/index.php?showforum=12
Pa ako si to video onda nije moglo da ti promakne da kada su jedan uredjaj stavili na 11 a drugi na 4 mreza nije radila.Po pomeranju jednog uredjaja na 7 mreza opet nije radila.Tek kada su uredjaji bili na susednim spratovima proradila je neka bedna mreza.Koliko se meni cini nista od toga.IzNoGooD je napisao(la):jedno pitanje: u novom SK sam video opis uredjaja MSI HomePlug Adapter EC14H koji kao "garantuje" 14Mbit/s vezu kroz strujne kablove. jel bi to znachilo neshto za soliter - da se ne razvlache kablovi izmedju AP i korisnichkih kompova?
poz svima
LaKosta je napisao(la):Pa ako si to video onda nije moglo da ti promakne da kada su jedan uredjaj stavili na 11 a drugi na 4 mreza nije radila.Po pomeranju jednog uredjaja na 7 mreza opet nije radila.Tek kada su uredjaji bili na susednim spratovima proradila je neka bedna mreza.Koliko se meni cini nista od toga.
Dobro kako ti kazes.Mada mislim da je tvoj nacin skuplji i neefikasniji od klasicne mreze.Ono msi-evo cudo kosta 60e a mrezna kosta 6 i 20m kabla za 400 din.IzNoGooD je napisao(la):naravno da treba prvo probati, ali ako radi...
recimo ako ti koristish 512k Veratneta onda ti i npr. 2Mbita kroz struju znachi, a ne da ti komshije penzosi blokiraju razvlachenje kablova za neko tamo sokotjalo zvano internet. mada, ko zna kuda ti kablovi idu?!?
bolje to nego da bushim zid :wall:
LaKosta je napisao(la):Dobro kako ti kazes.Mada mislim da je tvoj nacin skuplji i neefikasniji od klasicne mreze.Ono msi-evo cudo kosta 60e a mrezna kosta 6 i 20m kabla za 400 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari