Sve se odnosi na 06.2015. godine. Lepa vest da je nije opstao operater koji deli korisnike deli po nacionalnoj pripadnosti...Od prvog jula T-Mobile Makedonija i Makedonski Telekom spojiće se u jednu kompaniju, pri čemu će Makedonski Telekom preuzeti sve radnike, svu imovinu i sve obaveze za obe kompanije.
Kako prenosi makedonski portal "24 vesti", šef kompanije će biti Andreas Majerhofer, koji je danas rekao da će u novoj kompaniji biti reorganizacije, ali da otpuštanja neće biti.
Dosadašnji generalni direktor T-Mobilea Žarko Lukovski, koji će preuzeti mesto glavnog operativnig direktora, rekao je da se cena telefonskog poziva neće menjati.
Udruživanje T-Mobila Makedonija i Makedonskog Telekoma samo je jedan od bitnh događaja koji u poslednje vreme prate makedonsko mobilno tržište. Početkom narednog meseca očekuje se spajanje mobilnih operatera VIP i Uan (One).
Juče je Albafon, koji je bio okrenut isključivo albanskom stanovništvu u Makedoniji, stavio ključ u bravu i prestao sa radom, tako da će na teritoriji Makedonije uskoro biti samo dva mobilna operatera.
Nemacka i Austrija su posebne uvek bile jer imaju po 4 operatera sto se za zaradu operatera (i po ulaganja) lose odrazilo. Zato se gledalo po svaku cenu da se ta trzista smanje sa 4 na 3 operatera. Zasto? Pa zato sto operateri zbog niskih cena u konkuretnom trzistu nisu mogli dovoljno da ulazu u nove tehnologije i prate druga trzista, prevashodno USA i Koreja.
Koliko počinje da me nervira ovaj 4G na Telenoru pa to je strašno!
Skoro centar grada, Vračar i malo malo pa mi stižu poruke da sam bio nedostupan, uspostavlja vezu 2min nekad kad zovem, sramota.
Tačno ću da vratim 2G/3G na telefonu. Samsung S5 imam.
Onda je to slucaj samo kod nas, ili klinka nije znala sta treba da odradi.Ja sam menjao 064 prepaid. Karticu na licu mesta programiraju za određeni broj.
Ne znam kad Vip misli da pokrije prazan prostor na 4G mapi izmedju Nisa i Pirota...ubih se cekajuci
Od kad mts na prepaid-u ima 4G?Ja sam menjao 064 prepaid. Karticu na licu mesta programiraju za određeni broj.
O Telenoru smo pricali, samo je numeracija 064.Od kad mts na prepaid-u ima 4G?
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Ne znam kad Vip misli da pokrije prazan prostor na 4G mapi izmedju Nisa i Pirota...ubih se cekajuci
Сребрно језеро, Кладово, Неготин... (мислим да нема Голубац), мада би то могло бити и 2Г (јер нема разлике у означавању), али ваљда је 4Г.
Meni su pominjali februar i mart 2017. frekvencija ce biti 800MHz (band 20).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari