Ne znam koliko će ljudi surfovati netom tada, ali poruke i pozivi su prethodnih godina u proseku najbolje prolazile na Telenoru.
Meni je prosle ng isao na monitoru streaming sa trga preko mtel-a (mts) bez ikakvih problema.Bice kao i zadnjih 10-15 god. MTS ce poceti stucati 2-3h pre NG,a sat pre i koji sat posle nece skoro nikako raditi ili ce biti fazon 50 pokusaja,jedan uspeo![]()
Главно су већ испумпали неки други...Sve se bojim da nemaju pare za investicije [emoji102]
To što na sve moguće načine ispumpavaju novac iz zemlje to se ne računa ? Plačem nad njihovom tamnom sudbinom
Ne zaostaje tehnologija za potrebama korisnika, nego zaostaje spremnost korisnika da plate napredak tehnologije.
Ma da, operateri jedva prezive od silnih troskova... Ti si bas odsecen od osnovnih ekonomskih racunica?Ne zaostaje tehnologija za potrebama korisnika, nego zaostaje spremnost korisnika da plate napredak tehnologije. Napr: koliko vise placate mesecno svom operateru za koriscenje LTE-a u odnosu na 3G? A sa druge strane ocekuje se da i u najvecoj zabiti i u centru grada postoji kvalitetan signal i da LTE radi punom parom. Neko to mora da plati, pitanje je ko? Deonicari mobilnih operatera ne vide sebe u toj ulozi.
Pozdrav
Mesas me sa nekim, ja placam 2 broja mesecno oko 5+ hiljada (dakle samo racun, nema nikakav telefon na rate u toj racunici). I da, ocekujem da za 2.5k prosek po racunu dobijam ok protok.Ма не, њима је идеал 350 динара месечни рачун![]()
Nažalost, plaćamo mnogo više nego korisnici u Austriji, Nemačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Poljskoj, Holandiji. Francuskoj, Bugarskoj, Rumuniji......, a imamo manje brzine i lošiju uslugu.
Zasto ne mogu biti nadoknadjeni? Napravis vece pakete lepo, ogranicis brzine na nizim paketima da su beskorisni za YT i Instagram i ostale high-data stvari i resio si stvar.Telekomunikacioni operateri, oni klasicni, su pred nestajanjem. Prihodi od Voice/SMS-a opadaju, i ne mogu biti nadoknadjeni prihodom od prenosa podataka, bez obzira na eksponencijalni rast kolicine prenetih podataka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari