@dzosua
Vidi vidi ko se to javlja?

Pa normalno da verujes kad se pljuje tvoja bolna tema Vip, tu si odmah.
@Novak
Hajde sada da budemo realni, ne zelim zaista vise da se ponavljam sta radim i koliko vremena provodim na putu. Ne mogu da shvatim da si napisao "kad radi, radi dobro" Ispade da uglavnom ne radi, ali se desi neki put i da radi, glupost. Zbog posla posecujem razne prodavnice po Srbiji i Sumadiji i za slanje stanja artikla mi treba net non stop. Na sluzbenom Telenoru imam neta za to, i cesto i Vip koristim za isto, pa mogu i da odgovorim na tvoje konstatacije gde ima neta, a gde ne.
Topola-Kragujevac svuda 3G, Kragujevac-Mrcajevci skoro svuda 4G, sem dela oko Gruzanskog jezera, tamo da si debelo omanuo oko toga da ne moze da se pozove sto je u ovom moment apsurd, ali nije nemoguce na nekoj drugoj lokaciji. Ove koje ja obilazim su odlicno pokrivene i nikada nisam bio bez signala, a kamo li da ne mogu da pozovem.
Telenor mi takodje ok radi, ali je kod Vipa bolja pokrivenost 3G signalom u ruralnim delovima zemlje. Na zalost, imam neki mali biznis paket na Telenoru, pa ne smem da trosim megabajte na speedtestu na sluzbenom, dok na vipu imam 4.2GB neta, a upravo krecem na rutu Grocka-Arandjelovac-Lazarevac, pa istim putem nazad. Probacu da uradim neki speedtest.