![]()
4Г од скоро и у Гроцкој, до душе само центар
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Ljudi šta mi je činiti? Ispostavilo se da moj redmi 3s nema 4g na 800mgz a Telenor većinom ima baš taj. Jel mi onda bolja opcija vip?
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
A huawei y5 ll? Pa ništa, onda mi preostaje samo vip jer ima više ovih 1800 baznih stanica.
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Telefon koji Telenor trenutno prodaje kao 4G telefon, a koji zapravo ne podrzava LTE BAND 20 (800MHz):
COOLPAD MAX: https://www.telenor.rs/webshop/sr/P...act=cena_ugovor24&installments=false&color=51
Specifikacije uredjaja: http://www.coolpad.eu/en/a8-max
A meizu telefoni? [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema ih vise u ponudi. Povukli ih jer su shvatili sta prodaju?
pa uglavnom vecini treba vise od 7 mbps, osim kad se citaju vesti i koristi viber i sl. za bilo sta ozbiljnije treba vise od 7 mbps. 3g bi trebao da radi bolje od toga.Ok, a jel ti na tel treba vise od 7 down i 5up? Net ce i sa ovom brzinom da radi odlicno.
Njemu treba >100Gb mesecno, pa proceni samOk, a jel ti na tel treba vise od 7 down i 5up? Net ce i sa ovom brzinom da radi odlicno.
A zamisli kako ce da radi kada vise ljudi bude koristilo 4G jer realno sada ga koristi jos uvek mali broj ljudi. I ne, nije mi dovoljno i zasto bi mi bilo ako na drugom operateru radi 10 puta brze. Evo danas sam u vise navrata vukao fajlove od 200MB da pregledam i potvrdim da je ok - 3.8 minuta sa tom brzinom cekam da skinem i da potvrdim za nesto sto treba hitno. Na VIP bi trebalo oko 20 sekundi. Jel vidis razliku? Ne treba svima 4G za facebook pa im je to dovoljna brzina [emoji4]Ok, a jel ti na tel treba vise od 7 down i 5up? Net ce i sa ovom brzinom da radi odlicno.
>100GB u 4-5 dana, ali za kucni [emoji1]Njemu treba >100Gb mesecno, pa proceni sam![]()
Zato obicno TC ima zasebnu BS za sebe, VIP u garazu Usca i DC ima maltene max. 3G (nisam bio u garazama od kad je 4GNi jedan operater ne moze da ima zadovoljavajucu brzinu u TC. Previse je to ljudi na jednom mestu + u okruzenju stanice.
200 мега фајл се не прегледа тек тако... Или је нешто неозбиљно (што не значи да није профитабилно) или није оптимизовано за 'прегледати'... И мој кум је тако требао да прегледа неки пдф од 2 мега, седели на Ади, па није могао да преузме преко Випа (3Г) већ је морао да тражи шифру од кафане... еј.... Ада БГ... пре 3 месеца...Evo danas sam u vise navrata vukao fajlove od 200MB da pregledam i potvrdim da je ok - 3.8 minuta sa tom brzinom cekam da skinem i da potvrdim za nesto sto treba hitno. Na VIP bi trebalo oko 20 sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari