Našao si moj 1 (
jedan) post gde sam pomenuo prelazak?? Pa bravo! Vidi, ima još jedan kad sam i pokrenuo postupak, i sutradan prekunuo. Taj si promašio, mogu da nađem da ti pošaljem link ako ti bude trebalo za citat...
Inače, treći tvoj citat je iz posta
ovde. Da ne bude zabuna kad tako iseckaš...
Šta da ti odgovore? Da komentarišu to što u drugim mrežama radi Volte? Aj ti reci u kojim drugim mrežama? Ili si možda mislio u Britaniji, Nemačkoj i sl.?
Ili da komentarišu to što su ti navodno zaposleni "u gomili poslovnica u više gradova" rekli da je Vip virtuelni operater? A od tih "gomilu" pa nijednu nisi imenovao. To nešto kao ono kad si išao po poslovnicama da ljudima nameštaš APN jer oni tamo ne znaju, a prodavca u prodavnici pitao zašto su skupi telefoni?? Pa neko ko je vlasnik jedne ili dve IT firme sa toliko zaposlenih, valjda može da nađe nekog na malo višoj funkciji od prodavca u prodavnici da to pita? A i pogledaj biznis pakete (možeš i kod Vipa takođe), bolji su od onih za fizička lica, a i skidaš PDV kao pravno lice. Bezveze da kao vlasnik firme to ne iskoristiš...
BTW, radi edukacije, Vip
jeste koristio a možda i danas ponegde koristi Telenor mrežu gde nema svoju.
Ovde je
link ka postu gde sam citirao tvoje "ćao zdravo Telenore" i obećanja kako iz "principa" odlaziš. Naravno, ne jedan ili dva posta... Pa koliko su te puta *****ali, slali loše račune (
"Na svakom racunu ima po 200 - 300 dinara nekih fantomskih troskova (da kazem tako) - tipa bude cena ukupna pa plus PDV i kada se rucno sabere bude 200-300 dinara manje. Videcu ako stignem da pokazem prethodne" - naravno nisi pokazao niti jedan),
Pa onda nisu hteli da proknjiže račune plaćene pre 5 dana, isključivali ti brojeve (oba broja koja si onda pominjao)...
Kad si pisao
"da mi daju lg g3 za 1 din i 50% popusta iz principa necu ostati na telenoru".
Stigao je iPhone 7 u Vip. Šta se sada dešava, prelazak ili će opet prestati "principijelna" kuknjava na dve godine?