Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Drzite se teme.
Za uporedjivanje uredjaja postoji poseban pdf.

Meni sada uz racun stiglo da mogu obnoviti do kraja avgusta I uzeti neku pogodnost. 20 % popusta na pretplatu ili 50% vise minuta ka svim mrežama ili 1gb interneta.

Napomena da vazi u naredna 24meseca uz ugovor od 12 meseci a nakon 6 meseci mogu uzeti telefon.

A ja ih pre pitao da li mogu da potpisem novi ugovor od avgusta uz telefon I nisu mi dozvolili...

Sad ne znam da li mogu da obnovim uz telefon a bez ovih pogodnosti, verovatno ne...

Poslednja izmena:
Meni sada uz racun stiglo da mogu obnoviti do kraja avgusta I uzeti neku pogodnost. 20 % popusta na pretplatu ili 50% vise minuta ka svim mrežama ili 1gb interneta.

Napomena da vazi u naredna 24meseca uz ugovor od 12 meseci a nakon 6 meseci mogu uzeti telefon.

A ja ih pre pitao da li mogu da potpisem novi ugovor od avgusta uz telefon I nisu mi dozvolili...

Sad ne znam da li mogu da obnovim uz telefon a bez ovih pogodnosti, verovatno ne...

Mesec dana pre isteka ugovora mozes da potpises novi ugovor. Ako uzimas telefon nema popusta na pretplatu.
Ako zelis novi ugovor pre nego sto bude mesec dana pred istek nece ti dozvoliti, dakle samo mesec dana pred istek ili kasnije.

Zvao sam ih sada , od 2 septembra mogu. Tako su I ranije rekli nego me zbunilo ovo što mi poslali da mogu obnoviti do kraja avgusta uz pogodnosti... Ne razumem šta im je toliko bitno mesec dana , meni baš znači, treba mi drugi telefoj I hteo sam lumiu 630 koja je bukvalno dzabe.

Poslednja izmena:
^Te pogodnosti i popust na paketu mozes ranije da uzmes ali bez telefona.
Ali ako hoces ugovor+telefon onda ne mozes pre nego sto bude mesec dana pred istek ugovora.

Jeli moguce uzeti neki Play paket bez ugovorne obaveze? Ranije sa starim znam da nije moglo, ne znam sa ovim novim?

neko je rekao da moze bez ugovorne iako ja mislim da i dalje ne moze bas zbog tih digitalnih servisa

Nema UO, mozes

Pozdrav svima,
E ovako, nisam postpaid korisnik, imam nameru ovih dana da postanem i razmisljam da uzmem i jedan nokija telefoncic za caleta koji bi me izasao 1 dinar uz paket koji nameravam da uzmem.

Zanima me da li cu morati da im prilazem nesto o zaposlenju itd, ili kada je telefon 1 dinar ne moram nista?! Koja im je praksa...?

Trenutno koristim Prenesi i Surfuj 1000, ugovor potpisan u sept. 2012 i sad bi trebao da istekne. Tada su mi dozvolili 50% manji račun. Da li je neko skoro uspeo da iskopa ovu pogodnost? Telefon mi nije potreban, ali 50% bi mi ponovo odgovaralo.

Naravno, više ljudi je uspelo da dobije 50% popusta, samo treba biti taktičan i bez dramljenja tipa "ako mi odmah ne date 50% popusta i dve promoterke za poneti ima da idem u mts/VIP". Potraži malo u ovoj temi... Znam da je kilometarska ali za pomoć, meni i SajberKurajberu su odobrili (meni negde oko oktobra prošle godine, Sajberu oko aprila ove) pa potraži naše postove...

Da dodam,
sada nude i opciju telefon i 25% na pretplatu.

Naravno, ako imas srece kao neki ovde na temi :).

Kada se u telenoru menja normal sim za micro sim jel mora da ide onaj na koga se vodi ugovor ili bilo ko?
Pitam jer mi je ugovor na caleta a ne bih bas da ga cimam za to.

Naravno da mora potpisnik ugovora. Zamisli da ne mora, kakve bi to potencijalne probleme moglo da napravi...

Da dodam,

Naravno, ako imas srece kao neki ovde na temi :).

Nije nikakav sreca. Samo treba redovno izmirivati obaveze i poslati kulturan mail.
Koliko sam razumeo gospodju/gospodjicu koja je mene kontaktirala, ako nude pogodnost, nude obe, pa biraj.
Jedini uslov da se bilo sta trazi je da su placena minimum 3 racuna. Onome ko trazi u prilog ide i to kolika je potrosnja, da li redovno izmiruje obaveze, da li ima e-racun, platimo itd.

Falcon
Naravno, više ljudi je uspelo da dobije 50% popusta, samo treba biti taktičan i bez dramljenja tipa "ako mi odmah ne date 50% popusta i dve promoterke za poneti ima da idem u mts/VIP". Potraži malo u ovoj temi... Znam da je kilometarska ali za pomoć, meni i SajberKurajberu su odobrili (meni negde oko oktobra prošle godine, Sajberu oko aprila ove) pa potraži naše postove...

Pratio sam temu, i videh da je tad bilo, ali reko da pitam za nešto skorije :)

Septimus
Da dodam,

Naravno, ako imas srece kao neki ovde na temi .

Opa, postali su darežljivi, baš im hvala :)

Nije nikakav sreca. Samo treba redovno izmirivati obaveze i poslati kulturan mail.
Koliko sam razumeo gospodju/gospodjicu koja je mene kontaktirala, ako nude pogodnost, nude obe, pa biraj.
Jedini uslov da se bilo sta trazi je da su placena minimum 3 racuna. Onome ko trazi u prilog ide i to kolika je potrosnja, da li redovno izmiruje obaveze, da li ima e-racun, platimo itd.

Redovnijeg platišu od mene nemaju, račun plaćen 3 svakog meseca :)

Hvala vam svima, javljam Vam za mesec dana šta sam uradio :)

Nije ta opcija 25%+telefon nesto bitno, cene telefona su trenutno bas takve da 25% na pretplatu ispadne otprilike koliko i popust na telefon do pre koju nedelju... uopste nije slucajan:)

Da li je neko ko već ima 50% na PiS paket prešao na ove nive Play pakete i zadržao tih 50%?
Meni su u Telenoru rekli pre par meseci za stare Play pakete da mi ostaje popust. Ne znam kako je za nove.

Da li je neko ko već ima 50% na PiS paket prešao na ove nive Play pakete i zadržao tih 50%?
Meni su u Telenoru rekli pre par meseci za stare Play pakete da mi ostaje popust. Ne znam kako je za nove.

Meni su popust odobrili za PiS XL. U medjuvremenu se pojavio novi Play, pa sam zamolio da se ispita mogucnost da mi odobreni popust daju za Play. Sacekao sam nedelju dana i evo, vec par nedelja sam na Play +3 sa 25% popusta i M2 uzetim za 1 din...

^isticao je dvogodišnji popust 50% u julu. Od jula produžen na 24 meseca popust od 50% na najnovijem play paketu (play +2).

Hvala za info... Moraću da iscimam ćala, na njega se vodi ugovor da to završim. Pitaću danas/sutra u Telenor radnji da li mogu da pređem na nov paket sa 50% da se ne cimam sa njima preko maila.

Mislim da nećeš moći u poslovnici, te stvari se obavljaju preko onih zaduženih za brigu o korisnicima, a do njih dolaziš preko kol centra.

Ja im postavio par pitanja to oko popusta i sl. Nakon jednog dana odgovorili da će me neko pozvati. Od tada prošlo nedelju dana.

Od tada prošlo nedelju dana.

U januaru ste rekli lova u aprilu, od tog obecanja proslo je godinu dana :D

Zaboravili... cimni ih ponovo :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Razmišljam da ih podsetim nekim zahtevom za prelaz u drugu mrežu :):)

Nazad
Vrh Dno