Meni sada uz racun stiglo da mogu obnoviti do kraja avgusta I uzeti neku pogodnost. 20 % popusta na pretplatu ili 50% vise minuta ka svim mrežama ili 1gb interneta.
Napomena da vazi u naredna 24meseca uz ugovor od 12 meseci a nakon 6 meseci mogu uzeti telefon.
A ja ih pre pitao da li mogu da potpisem novi ugovor od avgusta uz telefon I nisu mi dozvolili...
Sad ne znam da li mogu da obnovim uz telefon a bez ovih pogodnosti, verovatno ne...
Jeli moguce uzeti neki Play paket bez ugovorne obaveze? Ranije sa starim znam da nije moglo, ne znam sa ovim novim?
Da dodam,
sada nude i opciju telefon i 25% na pretplatu.
Naravno, ako imas srece kao neki ovde na temi.
Ok, tako sam i mislio.Naravno da mora potpisnik ugovora. Zamisli da ne mora, kakve bi to potencijalne probleme moglo da napravi...
Falcon
Naravno, više ljudi je uspelo da dobije 50% popusta, samo treba biti taktičan i bez dramljenja tipa "ako mi odmah ne date 50% popusta i dve promoterke za poneti ima da idem u mts/VIP". Potraži malo u ovoj temi... Znam da je kilometarska ali za pomoć, meni i SajberKurajberu su odobrili (meni negde oko oktobra prošle godine, Sajberu oko aprila ove) pa potraži naše postove...
Septimus
Da dodam,
sada nude i opciju telefon i 25% na pretplatu.
Naravno, ako imas srece kao neki ovde na temi .
Nije nikakav sreca. Samo treba redovno izmirivati obaveze i poslati kulturan mail.
Koliko sam razumeo gospodju/gospodjicu koja je mene kontaktirala, ako nude pogodnost, nude obe, pa biraj.
Jedini uslov da se bilo sta trazi je da su placena minimum 3 racuna. Onome ko trazi u prilog ide i to kolika je potrosnja, da li redovno izmiruje obaveze, da li ima e-racun, platimo itd.
Da li je neko ko već ima 50% na PiS paket prešao na ove nive Play pakete i zadržao tih 50%?
Meni su u Telenoru rekli pre par meseci za stare Play pakete da mi ostaje popust. Ne znam kako je za nove.
^isticao je dvogodišnji popust 50% u julu. Od jula produžen na 24 meseca popust od 50% na najnovijem play paketu (play +2).Da li je neko ko već ima 50% na PiS paket prešao na ove nive Play pakete i zadržao tih 50%?
Meni su u Telenoru rekli pre par meseci za stare Play pakete da mi ostaje popust. Ne znam kako je za nove.
Od tada prošlo nedelju dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari