milanpavke
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015
- Poena
- 100
Da li je VIP pokrio Taru?
Није, али јесте Бајину Башту зачудо, ваљда ће ускоро и Тару.
Da li je VIP pokrio Taru?
Neko ako zna da mi protumaci ovaj SS.
Gore(ne vidi se na SS, a nije ni bitno tu je sve jasno) su prikazane BS Tnora i Vipa, ali mene interesuje sta je ovo?
Nove BS koje tek trebaju da se aktiviraju, ili su to BS Mts-a to pitam iz razloga sto nemam u ovom telefonu Mts karticu a same BS ne daju nikakvu identifikaciju.
Sta je od ova dva?
![]()
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Napisao sam Telenor i Vip i te njihove registrovane BS vidim, to je ok, pitam za ove koje nisu registrovane.
Gde jel pokazuje? Pa pokazuje u ovom programu, danas su se pojavile do juce ih nije bilo. Zato pitam.
Ne verujem da su aktivne jer se tel ne kaci ni na jednu od istih.
Pokazuje band kako ne pokazuje?
Није, али јесте Бајину Башту зачудо, ваљда ће ускоро и Тару.
Evo danas sam primetio da je i mts pored vipa pustio 4G+. Prvo sam uhvatio u Makenzijevoj ispred komercijalne banke, a zatim na Slaviji gde je signal bio znatno bolji. Postavicu ss prvo iz Makenzijeve, a zatim sa Slavije. Pogledajte prilog 208134 Pogledajte prilog 208135 Pogledajte prilog 208136 Pogledajte prilog 208137
Samo uz root prikazuje band.
Koliki je domet 800 a koliko 1800 bazne stanice? Jel može 1800 da dobaci 10km+? Pošto me ove LTE aplikacije ubeđuju da se kačim na Prvomajsku(-115dBm) koja mi je preko 10km vazdušnom linijom.
Sent from my A0001 using Tapatalk
U Borči a kako je OPO 1800Mhz only hvatam to nešto iz Zemuna izgleda. No opet neverovatno mi je da kažem na 10km+ ja imam -115dBm.
Realno, osim za torrente brzina je skroz OK i vise nego dovoljna za skoro sve danas.Ne razumem zašto posle 18 meseci Telenor i dalje limitira na 50/15. Totalni bullshit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari