Već sada ima tako nešto u mts-u, tourist sim kartica. 24 sata 250 dinara,tj za 30 dana 7500 dinara. Do duše jeste brzina limitirana na 10/5 Mbps, ali je flat u pravom smislu 🙂 Mada je opet broj GB ograničen samom brzinom,tako da se zna koliko može da skine korisnik za 24h. Ali je za sada u vipu najpovoljniji flat 4G kad se uzme sve u obzir. Do duše jeste samo prvu godinu,ali je isplativo koliko toliko.
Sacekas drugu godinu kad telenor uvede to isto flat 4g,onda pravac tamo i eto 24 meseca flat interneta.To kod Vip ne vidim nikakvu posebnu isplativost. Kao prve godine mi treba 50 ili 150GB mesečno, a druge 500MB će biti više nego dovoljno?
U redu je samo kad neko nađe svoju računicu da mu je paket isplativ, a flat internet prve godine lep bonus.
Ja ne vidim poentu u ovome. U mreži sam 12 meseci, pa onda platim 12 meseci penala da odem drugde... :S: Ok, ali ipak svako treba da zna šta mu i koliko zaista treba.Mozes i ovako da gledas to - preneses broj, placas 12 meseci, onda raskines ugovor, i vratis se u mrezu koju hoces. Platio bi 1090*18 (75% od 1090*24, ako ne uzimas fon) za flat net.
Pa nije samo bonus, vec na onaj nacin moze biti pravi paket te prve godine, a druge se snadji drugacije. (ili dodas tada Online 6/9/15 pa imas vise GB)Kad sam napisao da ne valja?
Insistiram samo na ovome: "U redu je samo kad neko nađe svoju računicu da mu je paket isplativ, a flat internet prve godine lep bonus." Šta tu ne valja?
Je li to ono sto se uz 5 poziva korisnickog ceka jedno 3-4 dana za aktivaciju :dKod MTS imaš dodatak na pripejdu 24h za 100 din, i nije limitirana brzina.
Kod vipa necu ni u ludilu, kod mts-a sam bio od 2006-2013 tako da ;-)
Rekoh ti vec dinar slabi svake godine, zato i taj tvoj potpis...aj ajde neka je tebi zabavno 😛
Je li to ono sto se uz 5 poziva korisnickog ceka jedno 3-4 dana za aktivaciju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari