n1tr0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 480
Али је бар сигнал задовољавајући, с обзиром да је Темпо мало завучен.
Mislim da je smesno bilo sta u NS nazvati zavucenim. Sta bi tek onda bilo sa drugim gradovima koji imaju brda i doline
Али је бар сигнал задовољавајући, с обзиром да је Темпо мало завучен.
Ja kući imam ovakvu situaciju - periferija Pirota:
mts 4G 1800 - oko 30-50Mbps down, od 6 do 10Mbps up ~ -110dBm signal.
mts 3G 2100 - oko 12Mbps down, oko 2Mbps up ~ -100dBm signal.
mts 3G 900 - oko 4Mbps down, oko 2Mbps up ~ - -95dBm signal.
Telenor 3G 2100 - jedva u tragovima - ispod -110dBm signal.
Telenor 3G 900 - oko 5Mbps down, oko 2Mbps up - ~-75dBm signal.
Vip 3G 2100 - oko 6-7Mbps down, oko 1Mbps up - ~-100dBm signal
Vip nema 3G 900 mrežu. Telenor i Vip nemaju 4G ovde.
Auuu koliko je tebi dosadno u zivotu kad lutas po gradu i meris brzine...OMGVIP, Online 3, danas sam isao od Bitefa do Bezanije. Uglavnom oko 20 DL i UL 10-25. Da nije bilo na dva-tri mesta 50 i 80 DL, pomislio bih da su ogranicili nesto karticu.
Cak i u stanu sada imam svega 20 DL, a imao je bez problema 80 ovde VIP.
Neko limitira nesto, da li operateri, speedtest serveri, ili etar![]()
VIP, Online 3, danas sam isao od Bitefa do Bezanije. Uglavnom oko 20 DL i UL 10-25. Da nije bilo na dva-tri mesta 50 i 80 DL, pomislio bih da su ogranicili nesto karticu.
Cak i u stanu sada imam svega 20 DL, a imao je bez problema 80 ovde VIP.
Neko limitira nesto, da li operateri, speedtest serveri, ili etar![]()
Ne lutam, isao do Bezanije nesto, automatizovao merenje na razmak od 3 minuta.Auuu koliko je tebi dosadno u zivotu kad lutas po gradu i meris brzine...OMG
Daj malo,upoznaj drugu stranu zivota,ljude i sl.,nije sve u operaterima![]()
Neko?Kako znas da na koliko je MHz 3G signal? Pošto sam primetio da imam 3G signal na mestima gde je bio veoma slab i telefon se prebacivao na 2G. Sad konstantno stoji na 3G sa - 92dBm i 10asu.
Nemam. A ne postoji nikakva app da se to vidi?Ako imaš Samsung telefon, potraži ovde, pisali su ljudi kako da se pogleda.
Brate,da li si ti cist kad ovo objavi?U Novom Sadu Telenor je definitivno pustio u rad i LTE800.
Evo nisam saznao sa sigurnošću ali mislim da je i u mom selu pušten 3G 900 MHz pošto imam 3G i kući u WC-u gde se telefon uvek prebacivao na 2G. :-DKako znas da na koliko je MHz 3G signal? Pošto sam primetio da imam 3G signal na mestima gde je bio veoma slab i telefon se prebacivao na 2G. Sad konstantno stoji na 3G sa - 92dBm i 10asu.
Evo nisam saznao sa sigurnošću ali mislim da je i u mom selu pušten 3G 900 MHz pošto imam 3G i kući u WC-u gde se telefon uvek prebacivao na 2G. :-D
Brate,da li si ti cist kad ovo objavi?Oces da Alfa izvrsi suicid zbog ove vesti? Znas da tesko podnosi ovakve vesti
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari