n1tr0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 480
Али је бар сигнал задовољавајући, с обзиром да је Темпо мало завучен.
Mislim da je smesno bilo sta u NS nazvati zavucenim. Sta bi tek onda bilo sa drugim gradovima koji imaju brda i doline 😀
Али је бар сигнал задовољавајући, с обзиром да је Темпо мало завучен.
Ja kući imam ovakvu situaciju - periferija Pirota:
mts 4G 1800 - oko 30-50Mbps down, od 6 do 10Mbps up ~ -110dBm signal.
mts 3G 2100 - oko 12Mbps down, oko 2Mbps up ~ -100dBm signal.
mts 3G 900 - oko 4Mbps down, oko 2Mbps up ~ - -95dBm signal.
Telenor 3G 2100 - jedva u tragovima - ispod -110dBm signal.
Telenor 3G 900 - oko 5Mbps down, oko 2Mbps up - ~-75dBm signal.
Vip 3G 2100 - oko 6-7Mbps down, oko 1Mbps up - ~-100dBm signal
Vip nema 3G 900 mrežu. Telenor i Vip nemaju 4G ovde.
Auuu koliko je tebi dosadno u zivotu kad lutas po gradu i meris brzine...OMGVIP, Online 3, danas sam isao od Bitefa do Bezanije. Uglavnom oko 20 DL i UL 10-25. Da nije bilo na dva-tri mesta 50 i 80 DL, pomislio bih da su ogranicili nesto karticu.
Cak i u stanu sada imam svega 20 DL, a imao je bez problema 80 ovde VIP.
Neko limitira nesto, da li operateri, speedtest serveri, ili etar 😀
VIP, Online 3, danas sam isao od Bitefa do Bezanije. Uglavnom oko 20 DL i UL 10-25. Da nije bilo na dva-tri mesta 50 i 80 DL, pomislio bih da su ogranicili nesto karticu.
Cak i u stanu sada imam svega 20 DL, a imao je bez problema 80 ovde VIP.
Neko limitira nesto, da li operateri, speedtest serveri, ili etar 😀
Ne lutam, isao do Bezanije nesto, automatizovao merenje na razmak od 3 minuta.Auuu koliko je tebi dosadno u zivotu kad lutas po gradu i meris brzine...OMG
Daj malo,upoznaj drugu stranu zivota,ljude i sl.,nije sve u operaterima 😉
Neko?Kako znas da na koliko je MHz 3G signal? Pošto sam primetio da imam 3G signal na mestima gde je bio veoma slab i telefon se prebacivao na 2G. Sad konstantno stoji na 3G sa - 92dBm i 10asu.
Nemam. A ne postoji nikakva app da se to vidi?Ako imaš Samsung telefon, potraži ovde, pisali su ljudi kako da se pogleda.
Brate,da li si ti cist kad ovo objavi? 😉 Oces da Alfa izvrsi suicid zbog ove vesti? Znas da tesko podnosi ovakve vesti 😉U Novom Sadu Telenor je definitivno pustio u rad i LTE800.
Evo nisam saznao sa sigurnošću ali mislim da je i u mom selu pušten 3G 900 MHz pošto imam 3G i kući u WC-u gde se telefon uvek prebacivao na 2G. :-DKako znas da na koliko je MHz 3G signal? Pošto sam primetio da imam 3G signal na mestima gde je bio veoma slab i telefon se prebacivao na 2G. Sad konstantno stoji na 3G sa - 92dBm i 10asu.
Evo nisam saznao sa sigurnošću ali mislim da je i u mom selu pušten 3G 900 MHz pošto imam 3G i kući u WC-u gde se telefon uvek prebacivao na 2G. :-D
Brate,da li si ti cist kad ovo objavi? 😉 Oces da Alfa izvrsi suicid zbog ove vesti? Znas da tesko podnosi ovakve vesti 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari