Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Mene interesuje kako se ponasa taj 4g signal? Da li je recimo moguce da se nahvata tamo gde je 3g zalostan ili ga nema uopste?

Inace sto se nemacke tice, dok sam boravio tamo, sasvim sam bio zadovoljan sa prepaidom na kome ima 5gb za 20e mesecno.

Zadovoljan sa 5Gb za 20e?Pa kod nas toliko košta Box paket....Auhhhh....

Septimuse, nece biti jeftiniji, bice oba preskupa :D

Ma ja tipujem da ce se raspasti planeta i cela galaksija kada se proda TS :D

Znači ispade da je ova 4G turist sim kartica extra povoljna :) 4G net 24h flat za 250 din :)

Danas bio da produžim ugovor i uzeh 4G karticu, po gradu imam odličan signal.
Protok interneta je dobar i prelazi 40mbp/s.

Poslednja izmena:
Zaboravih da napišem, mt:s je pitanju.

Telekom izgleda pokrio bas dosta gradova. Na sta li ce cene da izadju kad ga prodaju strancima.

Ne mogu oni toliko da povećaju cene koliko ja mogu malo da pričam[emoji2]

Ti ili ne čitaš postove ili voliš da kontraš?
Čovek je napisao da za 20e u Nemačkoj ima 5Gb pripejd što je za naše uslove preskupo jer za 20e kod nas može da se uzme box paket.
Naravno da to nije za poređenje jer su različite stvari,poređenje je samo zbog cene.

Gde kod nas ima 5gb za 2400? Pa svaki postpaid net bez ugovora.

Ti ili ne čitaš postove ili voliš da kontraš?
Čovek je napisao da za 20e u Nemačkoj ima 5Gb pripejd što je za naše uslove preskupo jer za 20e kod nas može da se uzme box paket.
Naravno da to nije za poređenje jer su različite stvari,poređenje je samo zbog cene.
Tih 20e za nase uslove treba podeliti sa 5 jel je otprilike minimum tolko veca plata u nemackoj... :)

I podignes cene ostalih paketa usput :D

Pri brzinama koje sada MTS ima za 4G (~100/40), i ne bi bilo uopšte skupo ~60eur mesečno za flat.

Meni bi i 20e bilo skupo - nemam razloga da se razmicem toliko. Fer cena nije nesto sto si spreman da platis (to te marketing natera da poverujes :D), vec ono sto ima smisla da odvojis ;) (pogotovu za nesto sto je luksuz,kao sto je mobilni net tolikog kapaciteta)

Ne treba preterivati. Za 20eur nema ni adsl/kabl sa tim brzinama.
Luksuz/potreba mislim da je subjektivna stvar; meni bi bilo luksuz, ali nekom drugom potreba.

Pri brzinama koje sada MTS ima za 4G (~100/40), i ne bi bilo uopšte skupo ~60eur mesečno za flat.

A koliki će biti paket za te pare?

Ako bude do 200GB mesečno onda je ok.

Flat teško da će neko ponuditi

Poslednja izmena:
Sad u mts uzmes 4 najveca net paketa i imas 200gb i to kosta 50 evra.
Koja logika da to isto bude 60 eura na 200gb iz jednog dela.
Nesto ce uvoditi,jel ceo svet vapi za gb :)

Pa mozda logika da za 60e, na jednoj kartici dobijas 200gb, i neograničene minute praktično ka svima, kao i neograničene poruke. Mada će biti i flat-a, dosta država ga nude...i biće isplativo samo u slučaju da se telefon koristi i kao hotspot, pa da se troškovi anuliraju...na primer da ne plaćate internet kod kuće i na još nekoj lokaciji...

Sto se mene tice, samo neka dupliraju gb za iste ili slicne pare i ja srecan. Ne treba mi vise za telefon. Za sve ostalo tu je wifi koji btw imamo na svakom koraku (kafane, unifi itd.). Vise bi mi znacili minuti, nego net, al to su vec puste zelje.

Nego, jel bilo mozda price da ce i kada ce konacno pustiti i VoLTE?

Poslednja izmena:
Много тражиш :D Још нема како треба 4g. Полако.

Pa mozda logika da za 60e, na jednoj kartici dobijas 200gb, i neograničene minute praktično ka svima, kao i neograničene poruke. Mada će biti i flat-a, dosta država ga nude...i biće isplativo samo u slučaju da se telefon koristi i kao hotspot, pa da se troškovi anuliraju...na primer da ne plaćate internet kod kuće i na još nekoj lokaciji...

Ja na to i ciljam jer placam cak tri prikljucka za skoro iste pare koje se ovde pominju

Sad u mts uzmes 4 najveca net paketa i imas 200gb i to kosta 50 evra.
Koja logika da to isto bude 60 eura na 200gb iz jednog dela.
Nesto ce uvoditi,jel ceo svet vapi za gb :)

Nece da ti daju da odjednom uzmes 4 net paketa jer je za svaki vezan ugovor, a da bi potpisao novi ugovor mora da prodje najmanje 3 meseca od potpisivanja prethodnog

Nazad
Vrh Dno