Bice za 60-100eur nakon sto se finalizuje prodaja TSa.Jos kada bi uveli neke flat pakete...
Posto su tek pre godinu dana dobili dozvolu za 3G na 900Mhz, a pokrivanje je malo teze sa 2100Mhz, nadam se da ce bar na nekim mestima biti LTE800 gde sada ima samo 2G.
Nisam mislio da to ima veze sa staroscu populacije, vec prostom potrebom - ne kreces se u krugu gde ima i 3G, neces bas ici na 4G telefon onda samo zbog WiFi.Pa ne možeš tako generalizovati. Ima mesta npr. u Vojvodini u kojima žive i mlađi ljudi, gde ljudi imaju normalne telefone, a relativno loš ili nikakav 3G signal.
Jel mislite da ce provajderi na nekim mestima odmah pustiti LTE800 mhz kao što su pustili 2100 mhz oko nedelju dana posle kupovine frekvencije?
U Valjevu je danas pustena mt:s 4G mreza. Brzina je 40/30 mb/s.
Jeste, mogucnost da li ce baciti 4G tamo@alfa
Idem ja ponekad zbog posla, ali zaista dugo nisam video neki telefon tipa Nokia 1611 ili sl.
Uglavnom smartfoni; a oni imaju minimum 3G
Ok, nije to ni bitno za ovu temu, da ne idemo u off mnogo.
Teško da će da pojeftine, pre će biti da će povećavati količinu GB.Samo bilo bi lepo da net paketi malo pojeftine
Ne znam dali je neko testirao, kakav je ping na 4g u odnosu na 3,3.5 G??
G4 mreza i operateri, umesto operatori.A na RTS-u celo jutro na vestima nova G4 mreža.
Prvo je bilo čudjenje a onda sam ukapirao.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari