Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

moguce da iz nekog razloga nece da meri upload ali da isti uopste ne radi, ne bi mogao izmeriti ni download jer da bi internet uopste funkcionisao, mora raditi i upload i download

Pa to pišemo već par dana :)
Koska uveli to, a baš sam mislio da će uz D3 GO da kompletiram i arena kanale :)

Ako imaš telekom fiksni telefon možeš da dokupis arene i da ih plačaš preko tog istog računa:

Naziv Trajanje Cena (RSD)
Arena 1 dan ..........79,00
Arena 30 dana..... 199,00

moguce da iz nekog razloga nece da meri upload ali da isti uopste ne radi, ne bi mogao izmeriti ni download jer da bi internet uopste funkcionisao, mora raditi i upload i download

Pa kao krene nešto 0.1 i onda zakuca...
Play Store isto ne radi - nešto tu ne štima kod njih :)

Ako imaš telekom fiksni telefon možeš da dokupis arene i da ih plačaš preko tog istog računa:

Naziv Trajanje Cena (RSD)
Arena 1 dan ..........79,00
Arena 30 dana..... 199,00

Imam SBB fiksni ***

Poslednja izmena:
Ja uspeo u NS na Detelinari da ubodem lte-mts :)

Kolege, pretrazio sam skoro citav forum i nisam uspeo naci konkretan odgovor an kojoj tacno frekvenciji trenutno radi 4G kod nas?
1800MHz?
2100MHz?
2600Mhz?

Izvinjavam se ako je vec bilo pisano o ovom. Treba mi konkretan podatak. Hvala

Zabranice sutra. I sada su zabranjeni i blokirani torenti u vecini zemalja pa se moze koristiti sasvim normalno.

Nešto su zeznuli sigurno - čak sam flešovao i poljsku verziju roma za telefon da vidim da nije do toga .
Rekoh kad već nešto tvrdim da budem siguran :)

Dobio sam kontakt od nekog lika koji radi u MTS-u i koji bi trebao da se malo više razume ...

Zabranice sutra. I sada su zabranjeni i blokirani torenti u vecini zemalja pa se moze koristiti sasvim normalno.
Torrenti, kao protokol, van arapskih i slicnih zemalja, ne verujem da su IGDE zabranjeni.
Skidanje nelegalnog materijala, bilo preko torrenata ili ne, je vec zabranjeno u po kojoj drzavi samo.

Torrenti, kao protokol, van arapskih i slicnih zemalja, ne verujem da su IGDE zabranjeni.
Skidanje nelegalnog materijala, bilo preko torrenata ili ne, je vec zabranjeno u po kojoj drzavi samo.

Blokirani su sajtovi koji sadrze piratski sadrzaj ne mislim na protokol. Evo sestra me zove iz Nemacke ,blokirani su joj svi torent sajtovi cak i sajtovi za titlove,to mi je cudno. Objasnio sam joj kako to da resi elegantno...

Bas kod nas da blokiraju protokol,nesto sumnjam.

Poslednja izmena:
To sam i mislio, piraterija se blokira, a ne protokol konkretan.

Zato što puno putujem po centralnoj srbiji interesuje mi da li da pređem na 4G zato što i wcdma ima problem. Kad stavim na automatski uglavnom mi prebacuje na 3G i praktično onda kao da nemam net, a kad namestim SAMO WCDMA onda često nisam dostupan.

Ostani na 3g jos neko vreme jer tek od 4g nema leba bar jos neko vreme.

Zato što puno putujem po centralnoj srbiji interesuje mi da li da pređem na 4G zato što i wcdma ima problem. Kad stavim na automatski uglavnom mi prebacuje na 3G i praktično onda kao da nemam net, a kad namestim SAMO WCDMA onda često nisam dostupan.
Koja je mreža u pitanju?

Prihvatio san da po gradu moram da namestim SAMO WCDMA, a kad krenem van Kragujevca onda automatski :)

Pređi i javi kako radi :)
U svakom slučaju kada ne budeš imao 4G prebaciće na 3G/EDGE...

Kako ovo sad sve u vezi 4G nema veze sa zivotom... Odem u Mts da zamenim karticu i ,odradim to,ali posto sam na starom Mix net XL paketu (koji jel'te ima 3GB neta ) ne mogu da mi aktiviraju 4G ...Kazu da moram da predjem na novi Mix net XL ili XXL (koji imaju troduplo/duplo manje mb nego sadasnji stari paket na kome sam ) da bi mi aktivirali 4G...Nema veze sto u mom gradu jos nema 4G,ali ta politika njihova se kosi sa zdravim razumom... Bukvalno te primoravaju da placas vise ,bagra... Ja se ispod 3GB neta mesecno ne bi uklopio,jos kad efektivno krene 4G i to ce biti malo, znaci sad bi se jedino uklapao na Super paket sa 50% popusta, i da placam 1200 rsd vise nego sto placam sad.... E pa necu! Hebo ih 4G... Sto ne dodje neki cetvrti operater koji nece da se lize sa ovom bagrom... Ovo je draaanje :( :( :(

Jel aktivirao neko 4g na mts box paketu, ili i dalje ne dozvoljavaju? Pisalo je na sajtu da moze, medjutim sad ne vidim..

Vrh Dno