Ne, ne, ne, please, ne.... ionako je ocigledno da je TCom vec poceo da upravlja TS-om, ali na ove tri zemlje se nemojmo ugledati za net nikako! Neka ostane nas!Što se tiče neta bolje da se ugledamo na Nemačku, Rumuniju , Bugarsku ...
Zvao ih i kazu 24h treba da dodje da bude aktivirano. Ajd da vidim i to cudo.Ja uzeo pre par sati 4G karticu i odmah se konektovao i radi download, ali upload ne
MTS je u pitanju ...
Pogledajte prilog 167418
Dobra vest da po celom centru u KG-u ima dobar 4G signal, isto tako i kod kliničkog centra ...
Samo što je ping od 70 do ovog sa slike tako da nije baš sjajno.
Nije mi jasno zašto ne radi upload ?
EDIT: Definitivno https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.android.Serbia&hl=en radi tek od Mix XXL paketa, isto tako se i dalje plaća ona buđava 3G taksa (od Mix XXL paketa pa na više se ne plaća)
Mozes da napises parametre?Nisam ja kod njih kupio telefon
Mislim da je fora - nema veze što imaš 4G, kada si u delu gde nema 4G signala imaćeš 3G ...
Dakle plaćaš kako god okreneš ako nemaš Mix XXL paket ili skuplji nema tv kanala za tebe...
Zna li neko da li je ok staviti za Bearer LTE ?
http://4g-lte-world.blogspot.com/2012/05/default-bearer-dedicated-bearer-what.html
Moguće - ne vidim šta bi drugo moglo da bude, mada mi nije jasno kako radi download, a upload ne
EDIT: Zanimljivo promenio umesto gprsinternet na gprswap (samo obrisao proxy) i brzina i ping mnogo bolji, ali upload i dalje ne radi
Na mts portalu piše da mi je LTE usluga omogućena ali i dalje ne uhvati signal....
Na mts portalu piše da mi je LTE usluga omogućena ali i dalje ne uhvati signal....
MixNet M, ne skida ništa...Preko MTS Centar appa nije besplatan protok, tj. trosi se iz paketa. (za nize pakete barem)
Mozes da napises parametre?
Meni nece ni da se ukaci. A naglasio sam joj da ukljuci.
Kako ulazis na taj portal? Znam glupo pitanje. Hocu da vidim sta kazu za moj broj.
Pristupna tačka: gprswap
u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku WIRELESS & NETWORKSi potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts wap
u polje APN treba ukucati gprswap
u polje PROXY treba ukucati 172.017.088.198
u polje PORT treba ukucati 8080
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polje SERVER treba ukucati http://m.mondo.rs
u polje MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE podesiti na PAP,
u zavisnosti od uređaja polje APN TYPE ostavite prazno ili izaberite/upišite internet
S kojim podacima se uopšte loguje na taj mts tv go?
Gledas SK HD na d3go?Za sve one koji nemaju ovaj Revolucionarni MTS TV GO sa 13 baksuznih kanala,mogu da koriste MTS Centar app i da gledaju 7 kanala bez trošenja megabajta iz paketa. Inače na arenama i sos kanalu nema ništa pametno.Ja upravo gledam D3GO SK HD i košarku.
Ne znam kako ih nije sramota da koriste ono "GO" na kraju aludirajući na suparnički servis koji je 10 godina ispred njihovog.Mene to njihovo "GO"više podceća napočetak neke psovke gde da se GOne.
Evo sta je meni def. i nece da se nakaci![]()
![]()
Mada kada obrišem sve i vratim na fabričke vrednosti bude isto kao na njihovom sajtu :
Tu kreiraj nalog :
https://mojtelekom.telekom.rs/kreiraj-nalog
Moraš da imaš Miks XXL, Super i Super Plus, Mobilni Net L i Mobilni Net XL paket pa ti onda daju neki kod kao![]()
Hmm, probacu neki put opet, ali ranije mi je definitivno skidao MB@alfaunits
Na pripejdu ne trosi nista, probao sam bez megabajta i kredita....![]()
Alo, ljudi, ovo je ocigledno vec kontrola TComa. Sve se menja u smeru kakav je vec u okruzenju gde je TCOm kupio, kao i u Nemackoj (pocev od ocitih "LTE samo za skuplje pakete", ogranicenje brzina za jeftinije pakete, smanjenje protoka...)A ovi iz mts-a neka ih prodaju što pre.
Evo sta je meni def. i nece da se nakaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari