Pa to pišemo već par dana
Koska uveli to, a baš sam mislio da će uz D3 GO da kompletiram i arena kanale![]()
moguce da iz nekog razloga nece da meri upload ali da isti uopste ne radi, ne bi mogao izmeriti ni download jer da bi internet uopste funkcionisao, mora raditi i upload i download
Ako imaš telekom fiksni telefon možeš da dokupis arene i da ih plačaš preko tog istog računa:
Naziv Trajanje Cena (RSD)
Arena 1 dan ..........79,00
Arena 30 dana..... 199,00
Na sta konkretno mislis?kad vam i budu limitirali sta mozete koristiti preko ADSLa
1800MHz.
Da, imao i imam samo na 4G, kada prebacim na 3G sve radi ok...@Danilo jesi li ti imao problem sa uploadom na 4g? Mts.
Zabranice ti torrente, uvesce FUP.....Na sta konkretno mislis?
Sad sam ih zvao, kaze do veceras ce mi raditi. Sumnjam.Da, imao i imam samo na 4G, kada prebacim na 3G sve radi ok...
Torrenti, kao protokol, van arapskih i slicnih zemalja, ne verujem da su IGDE zabranjeni.Zabranice sutra. I sada su zabranjeni i blokirani torenti u vecini zemalja pa se moze koristiti sasvim normalno.
Torrenti, kao protokol, van arapskih i slicnih zemalja, ne verujem da su IGDE zabranjeni.
Skidanje nelegalnog materijala, bilo preko torrenata ili ne, je vec zabranjeno u po kojoj drzavi samo.
Koja je mreža u pitanju?Zato što puno putujem po centralnoj srbiji interesuje mi da li da pređem na 4G zato što i wcdma ima problem. Kad stavim na automatski uglavnom mi prebacuje na 3G i praktično onda kao da nemam net, a kad namestim SAMO WCDMA onda često nisam dostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari