Nisam ja protiv nikako, samo ne vidim da je nekoliko puta brže kako su najavljivali 🙂Ma da, šta će nam,bolje da ugase ceo projekat.
Tek je početak, verovatno će biti bolje.Nisam ja protiv nikako, samo ne vidim da je nekoliko puta brže kako su najavljivali 🙂
Najveca je stetnost od samog telefona dok ga drzis na uvetu i pricas. Na to se niko ne zali. Svi bi hteli full prijem, ali po mogucstvu bez baznih stanica.Pa u tome je cela poenta,svakim danom raste broj antena po krovovima a nisam primetio nikakav ali zaitsa nikakav napredak u pokrivenosti 3g signala a o štetnosti da i ne pričam.
Pa manja mesta ce cekati do 17.juna. To je za manje od 3 meseca. Taman ce do tada pokriti delove zemlje gde moze 4g bez gasenja analognog signala. 1.aprila idem u Vip po usim karticu pa cemo videti sta su pokrili u Beogradu.Nesto mi se javlja da ce telenor do maja pokriti fino ove sadasnje gradove i jos dodati NS,Nis i mozda jos koji.
Uglavnom svi su u u obavezi da u roku od 6 meseci cini mi se pokriju 50 ili 60% populacije (ispravite me ako gresim),tako da nece moci puno da odugovlace. Taman je taj procenat populacije kad se pokrije ovih 5-6 gradova,ostala manja mesta ce cekati verovatno kad se ugasi analogni na zalost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari