Nisam ja protiv nikako, samo ne vidim da je nekoliko puta brže kako su najavljivaliMa da, šta će nam,bolje da ugase ceo projekat.
Tek je početak, verovatno će biti bolje.Nisam ja protiv nikako, samo ne vidim da je nekoliko puta brže kako su najavljivali![]()
Najveca je stetnost od samog telefona dok ga drzis na uvetu i pricas. Na to se niko ne zali. Svi bi hteli full prijem, ali po mogucstvu bez baznih stanica.Pa u tome je cela poenta,svakim danom raste broj antena po krovovima a nisam primetio nikakav ali zaitsa nikakav napredak u pokrivenosti 3g signala a o štetnosti da i ne pričam.
Pa manja mesta ce cekati do 17.juna. To je za manje od 3 meseca. Taman ce do tada pokriti delove zemlje gde moze 4g bez gasenja analognog signala. 1.aprila idem u Vip po usim karticu pa cemo videti sta su pokrili u Beogradu.Nesto mi se javlja da ce telenor do maja pokriti fino ove sadasnje gradove i jos dodati NS,Nis i mozda jos koji.
Uglavnom svi su u u obavezi da u roku od 6 meseci cini mi se pokriju 50 ili 60% populacije (ispravite me ako gresim),tako da nece moci puno da odugovlace. Taman je taj procenat populacije kad se pokrije ovih 5-6 gradova,ostala manja mesta ce cekati verovatno kad se ugasi analogni na zalost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari