- Učlanjen(a)
- 27.04.2004
- Poena
- 680
Pa LN2
jel bilo volt-modova na grafi? ako nije-ozhezhi
ochemo WR!
Nisam radio nikakve volt modove.
Lepo je to reci ozhezhi
Evo sada gledam napolje i lulja se bandera
Pa LN2
jel bilo volt-modova na grafi? ako nije-ozhezhi
ochemo WR!
Nikola kao sto rekoh coveku pre par postova batali ti HX1000 i juri TT TP 1500W, napajanje je zver bas kakva treba X2 karti :wave:
Nisam radio nikakve volt modove.
Lepo je to reci ozhezhi,ali imam problema sa napajanjem.Probao sam i corsair 1000W i malo je na 6GHz. Znaci sa ovim se dosad nisam susretao ,ista setovanja samo zamenim i stavim drugu kartu ,npr. 280GTX i normalno moze da se benchuje 3D bez ikakvih problema na 6GHz i kusur.Ovaj monstum na 855/980 trosi kao trafo stanica :-devil-:.
Evo sada gledam napolje i lulja se bandera.Salu na stranu,dosad nevidjeni potrosac.
Hm Dozni ako ti se isto ponasa sa LC-om od 750W i Corsom od 1000W, onda nije do napajanja 99.99%
Sa LC-om od 700W nije moglo uopste, ( bio si prisutan),a Corsair 1000W sam probao i to je malo.
:wave:
Sa LC-om od 700W nije moglo uopste, ( bio si prisutan),a Corsair 1000W sam probao i to je malo.
Nikolasu definitivno treba jedan QX9770,greota gledati da ga procesor koci da obara svetske rekorde.
Svaka cast na rezultatima.
Razmisljam o ThermalTake Toughpower 1500W
Mene je corsair razocarao,jer sam vise ocekivao.Probaces i radices pa ces videti koliko treba i koliko povuce 4870X2.
neznam ali to mi je veoma cudno da je toliko puno .....
Ma ,pusti sta ovi pisu,videces kad odes na Led.
Taj PC Power & Cooling je isto sto i "muscle car" sa svojom jednom granom on ce da vuce sta god da zakacis na njega.
Cudi me da dvoglavi Cors od 1000w posustaje, prosto neverovatno.
evo rezultata koliko struje trosi kompletan komp sa tom karticom nenormalno puno
![]()
a ovo napajanje predlazem jako dobro
Kod:http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=251&id=2614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari