dozvoli da ti odgovorim citirajuci te
![]()
Kako znas da je tacan? I sta je tu sramota?Da,naravno da je tacan.
Ne znam zasto se svi pitate oce li radeon 4870 biti brzi od 9800GTX+,treba pitanje ovako da se postavi, "Koliko ce radeon 4870 biti brzi od GTX260??"
Kartica koja kosta manje od 300evra ce da sije ovaj nesretni 260GTX sramota.
ma sve mi je jasno... jasno mi je da ti nisi u pravu i da ces sutra o tome citatiKoji dio odgovora ti nije jasan? I naravno da sam siguran. Dokazi mi da nisam u pravu!
pao je za testove 4850 jer bo su AIB-ovi odlucili da se ne obaziru na NDA i otpoceli prodaju karticaJa cujem da je "pao" NDA pet dana ranije. Nedjo jel to tacno?
Da, bas toliko.
ma sve mi je jasno... jasno mi je da ti nisi u pravu i da ces sutra o tome citati
:wave:
Our own performance testing showed that the GeForce 9800 GTX+ had a 10.4% performance advantage over the Radeon HD 4850 as you can below.
Ne bih o tome u ovom delu foruma, postavi temu u Domaće tržište iliti GDE da kupim? uskoro ce i 4870.još ti samo ostaje da nam kažeš gde tvoj drug to nabavlja.![]()
Pa konkretno sam ti rekao da nisi u pravu i konkretno sam ti rekao kad ces u to moci da se uveris!?Cuj, ovo i jeste odgovor u tvom stilu. Iliti nista konkretno.
No evo da malo zacinimo temu:
NDA na tehnologiju i 4870 je do sutra, ali kinezi i 4870 vec poceli da prodaju, tako da lagano krenulo da se i onjemu pise po Netu.
Evo malo konkretnih brojki HD 4870:
Expreview
Jako detaljan clanak!
Edit:
I jako porazavajuci za nVidiu!
90% performansi GTX280 za 49% cijene!
GTX260 koji je 30% skuplji je konstantno iza 4870.
Ali prije nekih sest mjeseci je imala dvostruko vise nego sada!Ma da , sve trcim. Pogledaj kolika sredstva ima nvidija u odnosu na amd/ati... duplo
Expreview
Jako detaljan clanak!
Edit:
ovi clanci su nesto tipa , projektovana cena kada izadje za par meseci bice 3x manja od sadasnje cene nvidijine kartice....
Expreview
Jako detaljan clanak!
Edit:
genuine je napisao(la):ovi clanci su nesto tipa , projektovana cena kada izadje za par meseci bice 3x manja od sadasnje cene nvidijine kartice....
Genuine pada u vatru bezveze :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari