Šta je novo?

4000+ iz Subotice

DADE

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2003
Poena
649
Dobar primerak na obicnoj vodi! Dolazim u iskusenje da montiram zamrzivac :D
Zahvaljujem se kumu BOKIJU na primerku :mrgreen: al prosto mi je zao sto je bolji jos u njegovoj masini :( jer kolko tek taj moze da se potera?!

A evo malo i iz sandre rezultati (D)
Za pocetak multi media :wave;

Cpu/Fpu :)
Ovaj test znaju da cene oni sto igraju AOE2-CONQUEROR, u ovom testu je skoro 2 puta brzi fpu od p4 3.2ghz sto se primeti i u igri veoma dobro :beat:

Napred Dade! :happy:

cheers na kojos voltazi ti radi proc?

Misko je napisao(la):
cheers na kojos voltazi ti radi proc?

Da to sam i zaboravio da navedem napon je 1.9725v, ploca je jeftini 8RDA3I, hladjenje je obicnom vodom....
Mislim da procesor moze jos dosta, jer bez problema radi superPI na 2740mhz i sad upravo trazim sta je to sto me koci...

Pozdrav :wave;

DADE je napisao(la):
...

Da to sam i zaboravio da navedem napon je 1.9725v, ploca je jeftini 8RDA3I, hladjenje je obicnom vodom....
Mislim da procesor moze jos dosta, jer bez problema radi superPI na 2740mhz i sad upravo trazim sta je to sto me koci...

Ploca.. :d

Aca je napisao(la):

Bez brige gospodine ACO probacemo ga i na abitu :mrgreen: ako nam stigne neki ispravan primerak abitove ploce (za promenu u odnosu na ovih 8 do sada) :hump:
Ako radi bolje na njemu bicete prvi obavesteni :D

DADE je napisao(la):
...

Bez brige gospodine ACO probacemo ga i na abitu :mrgreen: ako nam stigne neki ispravan primerak abitove ploce (za promenu u odnosu na ovih 8 do sada) :hump:

Probaj u BG-u, ovde sve neki ispravni primerci :d

Pozdrav

DADE je napisao(la):
...

Ne znam sta da ti kazem, ja za koji god se primerak uhvatim on se pokaze ekstra. ,) :d:d

Aca je napisao(la):
...

Ne znam sta da ti kazem, ja za koji god se primerak uhvatim on se pokaze ekstra. ,) :d:d

U cemu se ogleda to EKSTRA? :confused: Gde su rezultati koji to pokazuju :beat:

Novi rezultati....

Evo jos malo smo uspeli da kloknemo bartona cheers

Uspeli smo da udjemo u winXP i na 2812MHz al kad u paintu stisnem na saveas restartuje :( , moracemo jos malo poraditi na tome ctp;

DADE je napisao(la):
...

U cemu se ogleda to EKSTRA? :confused: Gde su rezultati koji to pokazuju :beat:

Kod mene je jos uvek KX7, medju najboljim primercima na svetu, radi i na 233MHz-a :mrgreen: , pitaj Cara kako mu radi NF7S, kod jednog mog drugara takodje NF7S brije kako radi, itd.... :d:d

Re: Novi rezultati....

DADE je napisao(la):
Evo jos malo smo uspeli da kloknemo bartona cheers

Uspeli smo da udjemo u winXP i na 2812MHz al kad u paintu stisnem na saveas restartuje :( , moracemo jos malo poraditi na tome ctp;

Ne kukaj kao baba, nego rashladi malo tu vodu ili kombinacija antifriz+zamrzivac... :mrgreen:

I u 3dmarku2001

Kod 3dmarka2001 sam za sada merio na 2706MHz i graficka nije bila na maksimumu.... magistrala je bila na bednih 216 sto mi je oduzelo bar 300 poena :(
Tako da ima jos mesta za veci skor, al sam ja i sa 21420 poena sasvim zadovoljan.... za sada :mrgreen:

Aca je napisao(la):
...
Kod mene je jos uvek KX7, medju najboljim primercima na svetu, radi i na 233MHz-a :mrgreen: , pitaj Cara kako mu radi NF7S, kod jednog mog drugara takodje NF7S brije kako radi, itd.... :d:d
Pih, kod tebe ta ista ploca nikako nije htela preko 236 MHz! :p
I pored silnih modifikacija, i dizanja napona i extra hladjenja... :beat:

A kod mene se eto sepuri na 260 MHz... bez modovanja napona cipseta, bez ikakvog hladjenja na SB-u, sa fabrickim coolerom na NB-u... :beat: :mrgreen:

Salu na stranu, stvarno umes da napipas (i prepipas, bogami!) plocu, to ti se mora priznati... tako da mi je malo zao one izvanredne NF7-ice koju si spalio onomad :(

Kokos je napisao(la):
Sve cestitke, sto kaze Aca rashladi tu vodu

Ma koja hladna voda uzecu ja XT, jeste da se ovaj Sapphire 9800pro dobro klokuje al ipak je XT, XT ctp;

Evo i slika kako izgleda "konfiguracija" za testiranje tj. overklokovanje :mrgreen:

E da, sa ovim skorom u 3dmarku03 mislim da oprevdano zasluzujem drugo mesto tj iznad nabudzanog intela :beat:
Postignut je na 2695mhz al mi nije jasno zasto na 2723mhz imam manje poena :confused: Probacu jos koji put sutra... izgleda je riknuo windows od maltretiranja na ne tako stabilnim frekvencijama :evil:(sto mi se kod w2000 nije desavalo).

DADE je napisao(la):
E da, sa ovim skorom u 3dmarku03 mislim da oprevdano zasluzujem drugo mesto tj iznad nabudzanog intela :beat:
Postignut je na 2695mhz al mi nije jasno zasto na 2723mhz imam manje poena :confused: Probacu jos koji put sutra... izgleda je riknuo windows od maltretiranja na ne tako stabilnim frekvencijama :evil:(sto mi se kod w2000 nije desavalo).

Svaka tebi cast!!!
Ali, najozbiljnije... svaka cast.

BTW, vidi se da znas koja memorija valja... a bogami, ni kofa ti nije losa! :beat: :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

Svaka tebi cast!!!
Ali, najozbiljnije... svaka cast.

BTW, vidi se da znas koja memorija valja... a bogami, ni kofa ti nije losa! :beat: :mrgreen:

Ma to je specijalna wappochill kofa :mrgreen:

Hladna voda cini cuda :boom: Stavio sam vodu u frizider malo da se ohladi na 10stepeni. Sad sam je stavio u "specijalnu" kofu :mrgreen:
i sad mi 3dmark i ostalo radi bez problema na 2785MHz :happy:

Evo i novi rezultati...
Za pocetak 3DMark2001 21531poen...

Evo sandra na 2807MHz... CPU/FPU

Multi Media na 2807...
Probacu da izmerim na 2847 sto je maximum frekvencija na kojoj sam uspeo da udjem u win ctp; al pomalo nestbilno :eye:

Nazad
Vrh Dno