Misko je napisao(la):cheers na kojos voltazi ti radi proc?
DADE je napisao(la):...
Da to sam i zaboravio da navedem napon je 1.9725v, ploca je jeftini 8RDA3I, hladjenje je obicnom vodom....
Mislim da procesor moze jos dosta, jer bez problema radi superPI na 2740mhz i sad upravo trazim sta je to sto me koci...
Pozdrav :wave;
Aca je napisao(la):...
Ploca.. :d
Probaj u BG-u, ovde sve neki ispravni primerci :dDADE je napisao(la):...
Bez brige gospodine ACO probacemo ga i na abitu :mrgreen: ako nam stigne neki ispravan primerak abitove ploce (za promenu u odnosu na ovih 8 do sada) :hump:
Ako radi bolje na njemu bicete prvi obavesteni![]()
CAR je napisao(la):...
Probaj u BG-u, ovde sve neki ispravni primerci :d
Pozdrav
Tough luck :beat:DADE je napisao(la):...
Probao :x
Bez brige gospodine ACO probacemo ga i na abitu :mrgreen: ako nam stigne neki ispravan primerak abitove ploce (za promenu u odnosu na ovih 8 do sada) :hump:
Ako radi bolje na njemu bicete prvi obavesteni![]()
Aca je napisao(la):...
Ne znam sta da ti kazem, ja za koji god se primerak uhvatim on se pokaze ekstra. ,) :d:d
U cemu se ogleda to EKSTRA?Gde su rezultati koji to pokazuju :beat:
DADE je napisao(la):Evo jos malo smo uspeli da kloknemo bartona cheers
Uspeli smo da udjemo u winXP i na 2812MHz al kad u paintu stisnem na saveas restartuje, moracemo jos malo poraditi na tome ctp;
Pih, kod tebe ta ista ploca nikako nije htela preko 236 MHz!Aca je napisao(la):...
Kod mene je jos uvek KX7, medju najboljim primercima na svetu, radi i na 233MHz-a :mrgreen: , pitaj Cara kako mu radi NF7S, kod jednog mog drugara takodje NF7S brije kako radi, itd.... :d:d
Kokos je napisao(la):Sve cestitke, sto kaze Aca rashladi tu vodu
Svaka tebi cast!!!DADE je napisao(la):E da, sa ovim skorom u 3dmarku03 mislim da oprevdano zasluzujem drugo mesto tj iznad nabudzanog intela :beat:
Postignut je na 2695mhz al mi nije jasno zasto na 2723mhz imam manje poenaProbacu jos koji put sutra... izgleda je riknuo windows od maltretiranja na ne tako stabilnim frekvencijama :evil
sto mi se kod w2000 nije desavalo).
CAR je napisao(la):...
Svaka tebi cast!!!
Ali, najozbiljnije... svaka cast.
BTW, vidi se da znas koja memorija valja... a bogami, ni kofa ti nije losa! :beat: :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari