mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
i ja sam razocaran ali to je samo 3d mark
1400 3d marks
1400 3d marks
Van Gogh je napisao(la):2006 - uzas
Van Gogh je napisao(la):napisao sam i taj rezultat 2 posta iznad![]()
Van Gogh je napisao(la):ne znam kako to izgleda na jacim kartama....pravo da ti kazem da sam zaludjen igricama vjerovatno bih jurio neku bolju graficku ovako mi je ova pojnekad i previse![]()
Koje tacno proracune obavljate sa grafikom. Neka simulacija, tj. resavanje sistema jednacina? Matrice? metoda konacnih elemenata? Da li je to neki vas softverski paket? Jel moze malo detalja ako nije tesko.audiofreak je napisao(la):Evo i ja da se pohvalim:
![]()
Procesor je Pentium 640 na default 3.2 GHz.
Graficka je EVGA 7900GTX 512 SUPERCLOCKED (690MHz / 1760MHz) koja nam je nedavno stigla iz Amerike. :smoke:
GPGPU projekti na kojima radimo su dobili krila -- umesto za 31.5 sec koliko recimo traje jedan od proracuna na EVGA 7800GTX KO koji je koriscen do skoro, ova zver zavrsava za 23 sec! :zgran:
Ubrzanja postignuta zamenom kartice su izmedju 30 i 50% u zavisnosti od vrste proracuna.
kakav primerak.................ti si bash imao chime da se pohvalishaudiofreak je napisao(la):Evo i ja da se pohvalim:
![]()
Procesor je Pentium 640 na default 3.2 GHz.
Graficka je EVGA 7900GTX 512 SUPERCLOCKED (690MHz / 1760MHz) koja nam je nedavno stigla iz Amerike. :smoke:
GPGPU projekti na kojima radimo su dobili krila -- umesto za 31.5 sec koliko recimo traje jedan od proracuna na EVGA 7800GTX KO koji je koriscen do skoro, ova zver zavrsava za 23 sec! :zgran:
Ubrzanja postignuta zamenom kartice su izmedju 30 i 50% u zavisnosti od vrste proracuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari