CYK je napisao(la):opteron 170 + 1800xt
:smoke:
CYK je napisao(la):opteron 170 + 1800xt
:smoke:
Vuk je napisao(la):A kako ti je font kojim je prikazan rezultat drugaciji od ostalih? Jel su to oni clear type fontovi?
srkiller je napisao(la):Evo ga A64 na 3050MHz, a 7800GT na 490/1200.
Ako ovako budu "picile" igre u ovoj godini, kupujem sega mega... 2! :smash:
vlada_o je napisao(la):Salim se naravno, xl ima bolje memorijske latencije pa je xl na 575/1400 maltene isto sto i tvoj xt.
Nedjo je napisao(la):I onda je mrmot zamotao chokoladicuccc, ajde ponovo pogledaj rezoluciju!!
Kako god, to je max rezolucija samog monitora,a u svakom slucaju je igranje na widescreen monitoru, onako cisto subjektivno zakonJi 4Tze je napisao(la):to je i dalje manje pixela nego default rezolucija za test![]()
Lose predpostavljas. ViewSonic VA1912w nemoze da radi u toj rezoluciji sto se da videti iz prilozenograxx je napisao(la):His 1600xt (640/1480), venice 3500+@2589
http://img49.imageshack.us/img49/8615/3d069hp.jpg
@vlada_o
Inace w19-1(predpostavljam da je on u pitanju) moze da radi u 1280 X 1024 kao sto vidis iz prilozenog
pozdrav
GoranM je napisao(la):Kod mene A64 3000+ @ 2.4GHz (S754) i Leadtek 6800 @ 16,6 OC 400/850 bednih 2075 poena. :smash:
Vuk je napisao(la):Off-topic:
Pretpostavljam da imas nf3 plocu i agp 6800 pa me zanima kako ti radi ta kombinacija?
Ovo pitam iz razloga jer sam ja pre par meseci kupio venice 3200 s939 i msi neo2 platinum (nf3ultra) i imao sam velikih problema sa mojom msi 6800, znaci, konstantno seckanje u 3D-u, preciznije zastajkivanje u trajanju i do 8-10 sekundi, povremeno pajavljivanje BSOD ekrana sa greskom u nv4disp., primetno manji oc potencijal graficke koja je mogla da ide do ~410-900 potpuno stabilno a na nf3 ploci ne vise od 375/850. Mislio sam da je problem u msi ploci pa sam probao sve to i na Epox 9nda3 (mislim da je taj model bio) i javili su se poptpuno isti problemi.
Isprobavao sam sve moguce kombinacije u bios-u (agp 4x, fast write off...), razne kombinacije gart, ide i display drajvera, isprobavao i razne tweak programe ali problem je u najboljem slucaju mogao da bude manje uocljiv, tj. redje se javljao, pritom je svaka od tih intervencija povecavala stabilnost na racun performansi.
Posle dve nedelje mucenja i citanja raznih foruma video sam da za ovaj problem uglavnom nema resenja (javlja se samo u kombinaciji nf3 i gf6800) pa sam sve rasprodao (proc. i dve ploce), izgubio mnogo vremena i prilicno para i vratio se na i865 plocu na kojoj sve radi ok kao i ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari