Da li negde ima info kakve embedovane subtitlove podrzava LG? Samo externi SRT titlovi za sada rade a ja zelim da napravim normalne 3d titlove. U svakom slucaju, igracu se ovih dana, pa ako nesto napravim, javljam.
Na taj nacin mozda radi, to znaci da bi trebao da kupim bluray player, a to mi ne pada napamet, cemu sluze onda oni silni usb ulazi na tv-u i moja 4 externa hdd-a. Ako neko ovde na forumu ikada provali kako da pustim pravi 3d titl na tv-u castim ga picek, i to koliko god moze da popije
Slažem se, ali nije stvar u tome da bole oči, već jednostavno titl nije pravi 3D, nema dubinu. Ukoliko na pr. predmet ili lik u filmu izlaze van okvira tilt se onda nalazi iza ili prolazi kroz lik a to meni dosta smeta, poprilično smanjuje doživljaj gledanja. Postoje programi kojima titl možeš da prebaciš u 3D, gde sam odlučiš koliku će dubinu imati titl. Na žalost takve titlove nisam uspeo da pustim na mom LG-u već samo preko računara ili media plejera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari