Bio sam kod jednog lika koji prodaje LCDTV i Plazme, video sam nekoliko modela i na kraju uzeo LG RZ-37LC2R, za 850. Naravno, pre toga sam video i drugi LG RZ-37LC3R, kao i Samsung 32xx61, i 32xx71, koji koštaju oko 800, odnosno 900 evra i imaju jako dobru sliku, ali mi se LG koji sam kupio mnogo mnogo više dopao. Slika je mekša, prijatnija, a broj podešavanja je nenormalno veliki (mnogo nadmašuje Samsunge). Takođe i kontrast je sasvim dovoljan na 70, uz brightness na 50, dok su i boje na 50 i sve to uz isključeni dinamički kontrast i ostale tehnike (ima za oštrinu, boju, smoothing (kao neki antialiasing, što radi samo u HDMI i komponent modu). Ima senzore za osvetljenje pa se tako podešava backlight (isključio

), plus ima odvojeno podešavanje gamme, backlight-a i brightness-a. I najvažnije od svega, ima 8 modova kad se gleda TV (zoom 1, zoom 2, spectacle (to je kao neki smart mod, najbolje rešenje za gledanje PAL programa), 14:9, 4:3, real, 16:9, letterbox...), kao i MPEG noise reduction, noise reduction i XHD de-interlacing. Odziv je jako dobar, zaista, mada nisam još radio test na PC-ju. I crna je idealna, naravno, kada se smanji backlight i uključi Black Extension (to je jedina XD Engine *******cija koju sam uključio). Iako LG RZ-37LC3R ima "veću oznaku" i iste specifikacije, odmah da kažem da je za nijansu lošiji (oko 50 do 100 evra je jeftiniji svuda, a kod ovog lika je cena bila ista). Najverovatnije da je panel kod LC3R isti, ali je meni potpuno drugačiji (LC2R ima novi OSD, kao kod najnovijih HD plazmi), i nedostaje mu 40% opcija koje ima LC2R. Plus je LC2R skroz zagasito crn, a LC3R je silver i ima zvučnike sa strana pa izgleda još veći... Za 850 evra, mislim da nema bolje kupovine od LC2R-a.