heh pa znam, ova ploca je strasno losa za igre. Jednu plocu sam spalio i onda jedva ovu iskopao. Daje losije rezultate u 3dmarku, za min 500 poena od predhodne. AGP je sporiji od PCI-E, memorija mi je na samo 400Mhz (1 modul 1 GB, ploca podrzava dual channel). Mogu da zamislim kako bi to islo na C2D i nekoj memoriji od 800Mhz i sa malim latencijama, ali ja onda ne bih uzimao 2600Pro, nego 8600GT PCI-E. Sve u svemu, mogu se sluziti narednih godinu dana, dok ne skupim pare za nov komp.
Jedno pitanje nevezano za temu.
Imam sugavi Maxtor 80GB sa (cini mi se) 4MB - Ata 133. Desava mi se da pri ulazku u levele na CoD 4 igra trza, a HD neprestano radi. Nakon pola minuta, igra krene kako treba, ali se povremeno u igri desava da HD malo raducka i tada mi sjecne. Igra Overlord, strasno malo koristi HD, pa ide strasno tecno, dok World in Conflict, zna da sjecka, a HD radi punom parom. Simptomi mi govore da je ili HD ili malo RAM-a, mada mislim da je 1GB dovoljno, a da je ipak HD jer je spor! Mislite da bi ovo popravio prelaskom na novi, brzi disk (ploca mi podrzava SATA). Mislio sam da uzmem Hitachijev 160 GB/8MB/7,200/SATA 2... valjda ce fercerati na SATA?