Šta je novo?

2600 Oc

Zamenio sam palita za palita posto sapphira nije bilo, i sto je zanimljivo hladjenje je drugacije uradjeno, nema vise onih snali sa druge strane vec samo srafova.Kod stare karte mi se u razlicitosti od T ventilator obicno ili kretao na 33%-66%-98% dok sada ima vise izbora i cesce menja brzinu u zavisnoti od promene T, nego onaj prethodni.
A najzanimljivije je da se ova kartica klokuje kao luda.Prethodna je isla do 750gpu/800mem, a ova ide na 820/820.
Znaci nisam pogresio sto sam uzeo palita ponovo, i nadam se da ce me sada ventilator na ovoj daleko duze sluziti.

Kojim programom kontrolises brzinu kulera ?

Preko ATI tools-a 0.27 beta 4.Samo koliko se secam nisu bese radili svi modovi kontrole, ali mislim da je direktna kontrola radila.
Ako pitas za svoju kartu 6600, mislim da ti i Riva Tuner moze pomoci.

Meni radi i fan control samo moram neke pasivce da nabacim na memoiju jer imam zute mrlje,nisam siguran da ovaj primerak moze da gurne memoriju do 800

Nisam bio stigao da promenim u potpisu "moja masina". Zamenio sam GF6600 sa Palitom 2600 pro

Evo da postavim i taj XT bios koji treba da se uflesuje u palit 2600pro sonic.
napomena- default klokovi su 800/1600 , proverite da li moze da izdrzi / koliko ja znam , svaka izdrzava, ali za sv. sl/

Bios je originalni palit 2600XT, 2d mod ima klokove 110/220 ili tako neka sitnurija.

http://cp.people.overclockers.ru/cgi-bin/dl.pl?id=25309&filename=HD_2600_XT_.rar

ja sam flesovao atiflashom i to lajk dis :

atiflash -p 0 XT.ROM -fs

/nije kejs senzitiv/. Po potrebi bekapujte stari bios, sta znas, ima gremlina...

Bon appetit !

Moze li neko da postavi cd-image sa ovim biosom. Napravio sam boot cd sa atiflash-om i ovim biosom ali izbacuje mi gresku "adapter not founded" kada ukucam "atiflash -p 0 XT.ROM -fs". Nisam siguran dal sam nesto pogresio kod pravljenja cd-a i ili u komandi koju kucam

Resio sam problem. Izgleda da me zezao s-ata dvd Pioneer 212. Cim sam ubacio stari Pioneer 107 proslo je iz prve

Nazad
Vrh Dno