- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 349
ako nadjes 2443nw sa orginalnim panelom, nemoj da se razmisljas.Bez obzira sto nema dvi. Otidji u radnju i trazi da ti upale da se uveris i sam. Ja sam juce uzeo samsung 2343nw, isto bez dvi i prezadovoljan sam zaista.
Tako sam i razmisljao, malo dodas para pa kupis kvalitetniju stvar iako nema famoznog DVI ulaza...
Iako u doba 17,19,20" monitora sam bio zagovornik da nema vidljive razlike izmedju dsub-a i dvi-a, za dijagonale od 24+ cu reci samo jedno: ne treba ici na monitor bez dvi-a!
Nista, sad mi ostaje jos da skupim kesa za ovih nedelju dana jer nemam dovoljno :d
***, da nisu mozda stedeli na boji pa nisu stavili i na monitor drugu oznaku, nego sve u istu kutiju :d
Da li je na slici cena 26.999 ili se varam?? Daleko je to od 200e
Na Prestigio sajtu stoji model P7240W
Na slikama sa ITSvet-a je takodje taj model ( iako pise da rade review za P7240WD :trust: )
A P7240W izgleda da je Analogni po zvanicnom Prestigio sajtu,
"VGA Interface Connector Type 15 Pin D-Sub" - pod specifications
A ovaj na slikama sa ITSvet-a je taj model i ima DVI![]()
Ovaj sa Arrow-a je P7240WD kako tamo pise i takodje na zvanicnom sajtu stoji i ovo sto mozete videti odma pod "features" a to je "DVI input (option - P7240WD)"
Pa dobro ..wtf ?
@mad_skillz, da naravno, bice utisaka ( tamo negde sl. nedelja treba da bude )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari