- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 349
ma kupi SyncMaster 2233SN, ima 19x12 rez a dvi ti ne treba! cena je ispod 15000din!
I jel konachno nekoima ovaj monitor na stolu?
stvarno 22" i ta rez, ne znam na koji foru ali ajde :zgran:
Ima i Lenovo sa PVA panelom i tom rezolucijom. 🙂
Uzmi samsunga bez razmisljanja. Mnogo je kvalitetniji monitor. Ja imam 2343NW (bez DVI) i stvarno je fenomenalan. Jos rezolucija: 2048*1152 eeee... FullHD film izgleda perverzija zbog odnosa 16:9 (a ne 16:10 kao kod Prestigia). Radni prostor je fenomenalan, igrice takodje (konkretno najvise igram pes2009 u rez. 2048*1152)I mene zanima koji od ova dva da uzmem, ajde pomoć ljudi, za i protiv? 😀
Kako si namestio PES da ti radi u toj rezoluciji meni je uopste ne nudi u podesavanjima jel treba neki patch???
Uzmi samsunga bez razmisljanja. Mnogo je kvalitetniji monitor. Ja imam 2343NW (bez DVI) i stvarno je fenomenalan. Jos rezolucija: 2048*1152 eeee... FullHD film izgleda perverzija zbog odnosa 16:9 (a ne 16:10 kao kod Prestigia). Radni prostor je fenomenalan, igrice takodje (konkretno najvise igram pes2009 u rez. 2048*1152)
Glas za Samsung 2343BW.
Uzeo sam Prestigia. Probao sam ga u radnji i primetio sam probijanje ali nije ništa strašno. Meni se monitor sviđa - ogromn je i nije toliko ružan :d.
Već sam se navikao na veličinu za 2 sata i sada mi moj 19" wide izgleda smešno malecan 😀.
Kontrast mu nije jača strana ali srećom KMplayer je čudo od plajera pa kontrast i brightnes nisu problem da se nameste za filmove i serije 😀 u desktop radu mi je nekako mnogo svetao ali kapiram da je to samo zbog razlike, valjda se naviknem a ako ne, smanjujem brightnes dodatno.
Power dioda je baš jarko plava ali to nije ništa što malo izolir trake neće rešiti :d Prestigio natpis je veliki ali spram monitora je 😀
Ako nekog zanimaju fotke mogu da zakačim. Dodatni utisci slede.
Pozdrav
Mislim da si napravio dobar izbor jer Samsung bar do sada nikada nije imao dobre monitore u serijama NW i N, to su im uvek bili djubre paneli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari