- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 349
ma kupi SyncMaster 2233SN, ima 19x12 rez a dvi ti ne treba! cena je ispod 15000din!
I jel konachno nekoima ovaj monitor na stolu?
stvarno 22" i ta rez, ne znam na koji foru ali ajde :zgran:
Ima i Lenovo sa PVA panelom i tom rezolucijom.![]()
Uzmi samsunga bez razmisljanja. Mnogo je kvalitetniji monitor. Ja imam 2343NW (bez DVI) i stvarno je fenomenalan. Jos rezolucija: 2048*1152 eeee... FullHD film izgleda perverzija zbog odnosa 16:9 (a ne 16:10 kao kod Prestigia). Radni prostor je fenomenalan, igrice takodje (konkretno najvise igram pes2009 u rez. 2048*1152)I mene zanima koji od ova dva da uzmem, ajde pomoć ljudi, za i protiv?![]()
Kako si namestio PES da ti radi u toj rezoluciji meni je uopste ne nudi u podesavanjima jel treba neki patch???
Uzmi samsunga bez razmisljanja. Mnogo je kvalitetniji monitor. Ja imam 2343NW (bez DVI) i stvarno je fenomenalan. Jos rezolucija: 2048*1152 eeee... FullHD film izgleda perverzija zbog odnosa 16:9 (a ne 16:10 kao kod Prestigia). Radni prostor je fenomenalan, igrice takodje (konkretno najvise igram pes2009 u rez. 2048*1152)
Glas za Samsung 2343BW.
Uzeo sam Prestigia. Probao sam ga u radnji i primetio sam probijanje ali nije ništa strašno. Meni se monitor sviđa - ogromn je i nije toliko ružan :d.
Već sam se navikao na veličinu za 2 sata i sada mi moj 19" wide izgleda smešno malecan.
Kontrast mu nije jača strana ali srećom KMplayer je čudo od plajera pa kontrast i brightnes nisu problem da se nameste za filmove i serijeu desktop radu mi je nekako mnogo svetao ali kapiram da je to samo zbog razlike, valjda se naviknem a ako ne, smanjujem brightnes dodatno.
Power dioda je baš jarko plava ali to nije ništa što malo izolir trake neće rešiti :d Prestigio natpis je veliki ali spram monitora je
Ako nekog zanimaju fotke mogu da zakačim. Dodatni utisci slede.
Pozdrav
Mislim da si napravio dobar izbor jer Samsung bar do sada nikada nije imao dobre monitore u serijama NW i N, to su im uvek bili djubre paneli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari