Onog ko je uradio flash animaciju treba ubiti, presekao sam se. Znaci otvorim link u novom tabu ali nastavim da citam vase postove, kad odjednom cujem kliktanje koje dolazi iz laptopa. Prva misao "J.... te ode hard disk!"
Sve to mozda i stoji, ali da li bi se ti bunio protiv maxi-ja, Idea-e ili Rodica i trazio da imas mali milion malih marketa sa delimicnom ponudom robe i visim cenama?
dishi malo.
moras da shvatis sledece cinjenice, koliko god ti bljutave bile:
1. posao je posao.
2. monopol je recept koji pobedjuje.
3. alti i benchhouse nisu humanitarne ustanove, ma kako se predstavljale
kraj priche
Cenim Marka i Atom [cak sam i zadnju konf. uzeo kod njega] ali je i vise nego tuzno ako nam je ostala samo jedna normalna prodavnica racunarske opreme:wall: :S:
Cujem glasno pljuvanje po low cost konfiguracijama, epa ne bih se slozio sa vama. Low cost konfiguracija je idealna za onog ko prvi put kupuje komp. Taman mu treba cirka 2 god da udje u nas svet i onda kupi mashinu a ako u startu kupi dobru mashinu ona mu zastari dok covek nauci da koristi njene potencijale. Ovde neko sa strane moze steci utisak da ste svi poceli sa Quad cpu, 8gb rama i .... , ajd setite se svoje prve konfiguracije. Daleko od toga da branim WinWin i Alti ali stojim iza toga da low cost konfiguracije treba da postoje i da svakako imaju svoju primenu.
P.S. winwin nikako nije jeftin, ali na zalost trenutno je najjeftiniji
A i to sto kazes. Umesto da ide na bolje sve gore i gore.Kakva smo zemlja i to nam je mnogo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari