Šta je novo?

21.07.2010.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reklama to beše za film Nataša :D

Ups, mislio sam na drugu stvar. Alma Quatro je negde posle 2000-e imao reklamnu kampanju, gde su na svoje bilborde stavili sliku neke random devojke i napisali "Ko je Ana Denic?" Posle par meseci su sklonili sliku i ostavili natpis (parafraziram): Ne znamo ni mi, ali vas nasi bilbordi mogu uciniti poznatim.

Izvinjavam se sto se kasno javljam, ali evo letovanje se priblizava kraju (jos danas i sutra sam nazad) :(

Da razjasnimo neke stvari...

Kao sto je receno, Bench House je zatvoren - to sto se priprema nema nikakve veze sa Benchmarkom. To je reklama naseg oglasivaca i bivseg partnera. Zaista ne znam puno o namerama ali znam da ce na istoj lokaciji ponovo biti ista prodavnica, sa istim ljudima u njoj - sve ce biti slicno, mozda i bolje, ko zna...

Samo da naglasim da ovo nije moja nikakva igra, ja sam zakljucno sa Vidovdanom zavrsio svoje ucesce u Kozjackoj ulici broj 4 a sta se to priprema - ostaje da vidimo. Dakle, da podvucem sa 100 procenata istine - Benchmark nije u toje prici

P.S. Sto se VIP kluba tice, ja sam bio za to da se on ukine. Da me sutra niko od vas ne bi krivio zasto sam dozvolio da se vase mail adrese "preslikaju" na nesto sa cime nisu saglasni. Bench VIP klub je dobio ime po Benchu, posto njega vise nema na tom mestu, nema smisla da se tako i dalje naziva

Ma pusti bench, i uzivaj u letovanju;)...

Onog ko je uradio flash animaciju treba ubiti, presekao sam se. Znaci otvorim link u novom tabu ali nastavim da citam vase postove, kad odjednom cujem kliktanje koje dolazi iz laptopa. Prva misao "J.... te ode hard disk!"

najbolji komentar :))))))))))))

Sve ovo,pa i datum 21.07. vodi samo jednom - za nekih godinu,dve imacete izbor ili cu kupiti ....i to u nekoj od tipa 30 do 40 radnji winwin-a ili necu imati gde drugde da kupim a odnosi se ne samo na high komponente vec i na plishanu lutkicu za brisanje ekrana laptopa.
Jednostavno mi nije jasna namera vlasnika Altija koji je svima prichao kako sve ovo radi zbog choveka kao choveka a ne potroshacha a sada sve chini ne bi li nas sve pretvorio bash u to drugo - samo njegove kupce!
Radnici mu rade za 200e i to njih tipa 200 maximalno....da me ne shvati neko pogreshno nemam nishta protiv tih ljudi...ali imam protiv cele filozofije i dampingovanja cena istovremeno ostavljajuci hiljade ljudi bez posla.
On kazhe da sve ulazhe u posao ....verujem....i chemu to sve vodi....da li onom chuvenom "mozhe ostati samo jedan"...
Verujem da ste svi gledali i prvi i drugi i treci ...ma ne znam vishe ni koliko delova Gorshtaka ima...no poenta je ta da poslednji ne postoji...imaginacija,nishta vishe jer uvek ce se pojaviti neko....

Sve to mozda i stoji, ali da li bi se ti bunio protiv maxi-ja, Idea-e ili Rodica i trazio da imas mali milion malih marketa sa delimicnom ponudom robe i visim cenama?

Sve to mozda i stoji, ali da li bi se ti bunio protiv maxi-ja, Idea-e ili Rodica i trazio da imas mali milion malih marketa sa delimicnom ponudom robe i visim cenama?

Daj Bože da ima milion malih marketa,nema ih toliko no zastupljeni su u velikom broju i dalje a povrh svega dobijaju više nego korektan rabat od istih tih Rodica&Co....no ono što je bitnije je da nam najviše fale nova radna mesta u sferi proizvodnje a ne prodaje.
Ovom politikom i vođenjem IT- u Srbiji u pravcu koji vodi unifikaciji i poistovećivanju računara sa: jeftini plastikaner,buđava grafika,matična ploča,vga - ma koga to zanima i sve to "made in Serbia" i kupite po neverovatnih 15999 dinara...ma ne 14999 dinara....ma ne 13999 dinara ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mi ćemo vam doplatiti samo ga nosite a isti mi ćemo dobiti od vendora crkavicu i onda smo kao zaradili a to što je ruc u minusu to i nije bitno....uh mnogo toga mi se skupilo...

dishi malo.
moras da shvatis sledece cinjenice, koliko god ti bljutave bile:
1. posao je posao.
2. monopol je recept koji pobedjuje.
3. alti i benchhouse nisu humanitarne ustanove, ma kako se predstavljale

kraj priche

dishi malo.
moras da shvatis sledece cinjenice, koliko god ti bljutave bile:
1. posao je posao.
2. monopol je recept koji pobedjuje.
3. alti i benchhouse nisu humanitarne ustanove, ma kako se predstavljale

kraj priche

Objasnjeno....case closed.

@abacus
Ti jos nisi svatio gde zivis?, i koji je standard >90% ljudi?
I da budemo iskreni mazre u Srbiji nisu male vec je promet ubitacno nizak bas zbog ekonomske situacije u zemlji a bice jos nizi... tako da......

PS: winwin nikako nije jeftin, ono sto ga gura je jaka reklama i losa konkurencija

Poslednja izmena:
Cujem glasno pljuvanje po low cost konfiguracijama, epa ne bih se slozio sa vama. Low cost konfiguracija je idealna za onog ko prvi put kupuje komp. Taman mu treba cirka 2 god da udje u nas svet i onda kupi mashinu a ako u startu kupi dobru mashinu ona mu zastari dok covek nauci da koristi njene potencijale. Ovde neko sa strane moze steci utisak da ste svi poceli sa Quad cpu, 8gb rama i .... , ajd setite se svoje prve konfiguracije. Daleko od toga da branim WinWin i Alti ali stojim iza toga da low cost konfiguracije treba da postoje i da svakako imaju svoju primenu.

P.S. winwin nikako nije jeftin, ali na zalost trenutno je najjeftiniji

Ja sam tek danas slucajno provalio reklamu na sred foruma :d...

Ljudi šta nas briga za Win Win i Alti. Uvek je tu Atom. Sada kada BH više nema, izbor radnje gde će mo da kupujemo je više nego očigledan.

@zeljko
PS: winwin nikako nije jeftin, ono sto ga gura je jaka reklama i losa konkurencija

Sami smo krivi za ovo. Zvuči čudno, ali ovde može da opstane i da se probije samo ono najgore. Fim u Jagodini i dalje radi, nema veze što mu je račun godinama u blokadi :D

Cenim Marka i Atom [cak sam i zadnju konf. uzeo kod njega] ali je i vise nego tuzno ako nam je ostala samo jedna normalna prodavnica racunarske opreme:wall: :S:

Cujem glasno pljuvanje po low cost konfiguracijama, epa ne bih se slozio sa vama. Low cost konfiguracija je idealna za onog ko prvi put kupuje komp. Taman mu treba cirka 2 god da udje u nas svet i onda kupi mashinu a ako u startu kupi dobru mashinu ona mu zastari dok covek nauci da koristi njene potencijale. Ovde neko sa strane moze steci utisak da ste svi poceli sa Quad cpu, 8gb rama i .... , ajd setite se svoje prve konfiguracije. Daleko od toga da branim WinWin i Alti ali stojim iza toga da low cost konfiguracije treba da postoje i da svakako imaju svoju primenu.

P.S. winwin nikako nije jeftin, ali na zalost trenutno je najjeftiniji

Moja prva mašina je bila zasnovana PII na 350 mhz i rivi TNT 16MB što je za 1998 godinu bila MAX kombinacija. Brzo sam naučio da iskoristim njen pun potencijal. Pustiš NFS 3 u split screen-u za 2 igrača ,)

iiiiiiii....opet krece patetika.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno